tdi
letai ruosiamas tekstas
Nu ir ka? 1,5tdi
taip
pamirso ka norejo pasakyt
marijampoleje pardavineja 02 vw polo 1.4 tdi 55kw, su salyga kad mamai reikia naujos automasinos vaziuosiu rytoj paziuret kas ten per daigtas, gal kas turejot ar girdejot ka gero ar blogo apie tokius polo?
blt, neleidziat net klausimo suformuluot
kai turejau darbini VW polo 1.6i sugebedavau padaryti kuro sanaudas 11-12 litru Antra shaiba ratai kasdavosi
nu kaime bobai vyras nupirkes 1,5tdi lyg ir 2002 ar kuriu toky tai viskas px tik nervina kad mage su kasete, ir siaip mazai vietos jame
Manjakas —> tai motina mano nera didele, tilps manau
neapsimoka
senam darbe tokuis turejom ,tai viskas ten normaliai pas tuos 1.4tdi su eksplotacija ,tik nefiga nevaziuoja, levas garsas ,ir didele vibracija pradedant vaziuot is vietos, mieste kuro ryja beviek vienodai kaip 1.9tdi as kai vazinejas su 1.9tdi ir su 1.4tdi vienareiksmiskai ziureciau tik i 1.9tdi 74kw
m-das, dar pamirsau paminet dirzo keitimas tam 1,5tdi atsistojo labai panasiai kaip ir 1,9tdi
Manjakas —> polo tik trys menesiai lietuvoje, tai gal bus pakeites zmogelis dirzus siaip tai ir sesei kai masinos ieskojom ir motinai dabar ziurim auto su LT registracija, maziau vargo…
m-das, nu drasiai, o nekilo minciu kodel zmogai taip staigiai pardOda? as tai matau dazniausiai viena varianta aptinka kokiu nemaloniu siurprizu per tuos 3 men eksplotavimo ir tada stumia
Manjakas —> tas pats galioja perkant ir, tarkim, vokiska auto… ai zodziu jei stovis bus geras, tiks ir patiks viskas, pajimsim, ir tikesimes kad viskas ok bus… as pats ne viena gera masina po 3-4men eksplotacijos pardaves, nes nusibosta p.s. dar vw beetlas 1.9tdi (66kw) yra, uz panasia kaina, bet tingiu per puse lietuvos trenktis jo apziurineti, o cia viskas vietoje
Su tokiu polo motina vazineja tik pas ja sdi seip viskas tvarkoi lb ekonomiskas auto silpna vieta vazuokleje priekines sakes galinis sailenblokas ir stabilnikai. Ir Gana btangus vairo stiprintuvo siurblys, kuris pakankaimai jautrus viskam, pas mane buvo ulinkes kai kuriau nuo laidu kita masina kainavo 500lt is sroto. Daugiau bedu per du metus nebuvo
1.5 tdi nera …o tas 1.4 tdi tai geras variklis, traukos tikrai uztenka ir ekonomiskas, bet kaip cia kazkas ir minejo, jauciasi vibracija ir garsas tu 3 cilindru tikrai juntamas, na bent jau as su ibiza vazinejau, tai tiek galiu pasakyti…
Raimukas, tai mane apipYso tada boba ta