taxi
probongi taxi
Ne ultralaitas
Robke pajamk mane i drougu rata,bent kampe pastovesiu per koki baliu
nezinau ar as iskenteciau tam baliui bent 10minuciu
elytiniai baliai
O kas per baliai? Apsvieskit…
tu ten pa naturi netiktum ,manieros ne tos
visas kaunjuko elytaz sportas.delfi.lt/olimpiada/namo-lietuvos-olimpine-krepsinio-rin ktine-sugrizo-be-keturiu-zaideju.d?id=59284333#!/4533476/ifoto.delfi.l tsportas.delfi.lt/olimpiada/namo-lietuvos-olimpine-krepsinio-rin ktine-sugrizo-be-keturiu-zaideju.d?id=59284333#!/4533490/ifoto.delfi.l t
buvau kazkada kauno rotusej fursete tokiam, simfonijas orkestriukas grojo, baltos misraines nerasta, intiligentai visi, aukstos temos,padavalkos su vyneliu laksto,sausiakas, neskanus, bet is neturejimo ka veikt prisiurbiau ir balto ir raudono
tie “inteligentai” velnio pleiskanas tulike nuo unitazo dangcio traukia i snerve kaip daina
buvau kaune karinYku ramoveje,su paradiniu kAstiumu,minYsteriai keli buvo ir kazkokiu senobiniu palkanu keli,misraines,vynas,brendis,afterparty…patYko
kleizai teises atimtos taigi 3 men
sportas.delfi.lt/olimpiada/namo-lietuvos-olimpine-krepsinio-rin ktine-sugrizo-be-keturiu-zaideju.d?id=59284333#!/4533490/ifoto.delfi.l telyytaz ar eiliniai soferiai?
kleiza fotkese, tai prie vienos, tai prie kitos masinos, saudosi kas pametetu iki namu
pagalvojo ai ****u pabus uz asmenini vairuotoja
velnio pleiskanos
pajame kleiza aifuona,suzaide rulete,ant ko sustojo tai ir paskambino …nezinau ant kiek tie gandai tikri,bet sako,kad kleiza olimpiniame kaimelyje birbino kinijos gimnastes ir usa plaukikes
…ziurint i zaidima,tai nenustebina,jei tai tiesa
ne nu kas jum yra