taxi

taxi

probongi taxi

Ne ultralaitas Blogai

GeraiRobke pajamk mane i drougu rata,bent kampe pastovesiu per koki baliu Cha cha

nezinau ar as iskenteciau tam baliui bent 10minuciu Užsispyręs Cha cha

elytiniai baliai Apkabinimas

O kas per baliai? Apsvieskit…

tu ten pa naturi netiktum ,manieros ne tos Špyga

3.bp.blogspot.com/-DSBAuPWLYgE/TWOEPYOASoI/AAAAAAAAEdE/pzd36wLJ tEg/s640/crazy_party_photo_11.jpg

visas kaunjuko elytaz sportas.delfi.lt/olimpiada/namo-lietuvos-olimpine-krepsinio-rin ktine-sugrizo-be-keturiu-zaideju.d?id=59284333#!/4533476/ifoto.delfi.l tsportas.delfi.lt/olimpiada/namo-lietuvos-olimpine-krepsinio-rin ktine-sugrizo-be-keturiu-zaideju.d?id=59284333#!/4533490/ifoto.delfi.l t

buvau kazkada kauno rotusej fursete tokiam, simfonijas orkestriukas grojo, baltos misraines nerasta, intiligentai visi, aukstos temos,padavalkos su vyneliu laksto,sausiakas, neskanus, bet is neturejimo ka veikt prisiurbiau ir balto ir raudono Girtas

tie “inteligentai” velnio pleiskanas tulike nuo unitazo dangcio traukia i snerve kaip daina Cha cha Labas Šypsena

buvau kaune karinYku ramoveje,su paradiniu kAstiumu,minYsteriai keli buvo ir kazkokiu senobiniu palkanu keli,misraines,vynas,brendis,afterparty…patYko Gerai Cha cha

kleizai teises atimtos taigi 3 men

sportas.delfi.lt/olimpiada/namo-lietuvos-olimpine-krepsinio-rin ktine-sugrizo-be-keturiu-zaideju.d?id=59284333#!/4533490/ifoto.delfi.l telyytaz Cha cha ar eiliniai soferiai? Drovus Cha cha

kleiza fotkese, tai prie vienos, tai prie kitos masinos, saudosi kas pametetu iki namu Cha cha

pagalvojo ai ****u pabus uz asmenini vairuotoja Juokiasi

velnio pleiskanos Juokiasi

pajame kleiza aifuona,suzaide rulete,ant ko sustojo tai ir paskambino Cha cha…nezinau ant kiek tie gandai tikri,bet sako,kad kleiza olimpiniame kaimelyje birbino kinijos gimnastes ir usa plaukikes Cha cha…ziurint i zaidima,tai nenustebina,jei tai tiesa

ne nu kas jum yra Juokiasi Juokiasi