Taxi Vilniuje

Taxi Vilniuje

Sveiki, norejau paklausti Jusu, kokios Taxi firmos Vilniuje geriausios, tiek pagal paslaugu kokybe, tiek pagal savo kaina MirktDekoju visiems uz atsakymas TaipGreit vaziuosiu i Vilniu, todel teks pavazineti Taxi, tai esu prisiklausiusi, jog stotyje lupa daugiausiai Pavargęs

visi veza pigiai ir gerai Cha cha Labas

Puikus atsakymas Cha cha JuokiasiTikiuosi, kad ir visi kiti tokie bus… Nekaltas

išsikviesk taxi telefonu, nes kai įsėsi į gatvėje klientų laukinatį, tai brangiau sumokėsi.

O pas jus Vilniuje yra mikruskes ??? As vln praktiskai nesigaudau, tai man reikia nusigauti nuo stoties iki kalvariju gatves… Pavargęs

4 mikriukas beroc Nekaltas

siaip 2705705 tikrai neblogi visados juos kvieciu. O jei kokybes nori, tai Mersera kviesk, ar Martona…

google.lt/search?hl=lt&q=taksi&btnG=Google+paie%C5% A1ka&meta=cr%3DcountryLT

26, 26a, 53 autobusai, 5 troleibusas, 2,5 mikroautobusai… Pesciom 20 minuciu kelio Šypsena

mersera.lt/

Na oki, labai aciu… Peskom tikrai nerizikuosiu, o tai tikrai pasiklysiu… Nekaltas

na na ziurint kuri vieta kalvariju gatves…nepamirskim,kad ji eina per puse miesto… Cha cha

Taip

Nu zinai, cia jau begte reiktu Cha cha

tu gal juokus megsti Juokiasi 20 min kelio pesciom…paziureciau kaip tu ten 20 min eitum… Cha cha gal jai reikia kur iki kuro aparaturos… Cha cha taj visaj jega… Cha cha jei taip truputy peskom paskubejus,taj gal i kokia walanada isipaisytum Cha cha o dar kai vln nesiorentuja,tai pasiklys iswis MoterisCha chageriau jau vaziuok tais autobusais arba troleibusais kuriuos iswardino…

Kalvarijų g. prasideda nuo Žalio tilto, o baigiasi ties Jeruzalės Rimi

5 mikriukas pravaziuoja visa kalvariju gatve. su juo geriausia ir vaziuoti. o del taxi jau minejo, man irgi geriausias 2705705

Martonas Gerai 852400004 nepigu bet uztat kokybe atitinka… Šypsena

Pala. Sake “kalvariju gatve”. Nuo stoties iki zaliojo tilto per 20 min nueiti galima. Iki kuro aparaturos apie 45 minutes einu. Beto jei buti tiksliam, tai per VISA kalvariju gatve vaziuoja tik 26 ir 26a, kiti nusuka prie kuro aparaturos.