Tavo pirmoji meile?
Keliu metu pirma karta isimylejai ir ar laimingai
?
Ir ar tiesa, kad pirmoji meile "NERUDYJA"?
16 metuku truko gal kokius 4 menesiukus o po to mano jauna shirdele labai skaudu buvo dar ir dabar pasekmes karts nuo karto jauchiu
Mano pirmoji meile - tiesiog SUPER! Isimylejau budama 16 vaikina, kuris uz mane vyresnis 5 metais. Atrodytu, kad si draugyste ilgai trukti negalejo, bet ta mano pirmoji meile trunka jau 2 metus ir net nezada baigtis As "ziauriai" laiminga! Mano vaikinas taip pat o
Darzelis… Buvo gal kokie 5 metukai
Negerai amazone, kad priminiai vel dushia suskaudo
6 metu pirma kart… po to ji ishsikele kitur gyvent ir pamenu dovanodawau plasmasinius ziedus
… prashmatnu
dar nemylejau
Tai buvo seniai ir neteisybė
mano pirmoji meile buwo mochiutes drauges anukas… Man buwo 5metukai, o jam… 18 (susizhavejau jo dyyyydeliu ugiu (~2m.))
xixi…
baigesi jau…
Mano pirmoji eilė buvo pirmoje klasėje jos vardas buvo Diana ir man tada buvo apie 7 metukai
… o mano pirmoji meile buvo Komunistu Partija ir asmenishkai Leonidas Iljichius Brezhnevas Primenu, kad meile buvo grynai platonishka ir neturi nieko bendro su zhydrosiomis pakraipomis…
iskart po karo,rugiuose su wiena senute slepemes,- man ji l. patiko…
Cia kaip suprasti kada permiegojai???!!!
Pirmoji meile tai yra grazus mitas bet as buvau isimylejas ir dar dabar myliu, nors jau mes seniai nebe kartu…
Oi nepamenu kada pirma karta isimylejau
liudna apie tai galwoti…bet ta love nerudyja newer…
Buvo man netgi kokie 12 metu, jam irgi panasiai abu buvom stovykloj, vienam bury
grizus namo daug
, o dabar man tik idomu, kaip gi jis dabar gyvena, kaip atrodo ir ar mane prisimena
mano pirmoji meile buvo 5-toje klaseje.isimylejau 9-toka.panka toki.tai oij prikolu buvo.dabar laiskais susirasom… man kiekviena meile pirmoji…