Tauro orndžinė spalva paėmė "viršų"?
Taigi, prieš pora dienu nusipirkau Taura, o siandien ziuriu, kad oranzine spalva labai ryski ekrane. Zmoniu veidai oranziniai ir aplamai spalvos kazkokios netikros. Ar jau amen?
Ar nauja pirkai? Garantija yra?
Pabandyk isjunges is rozetes palaikyt keleta val, mazu praeis… Pats turiu taura 70cm tai buvo ekranas isimagnetines, rode atvirkscias spalvas, tai snukiai zali buvo Gal cia kaskas panasaus
pas mane shileliui taspats, nu jis biski senesnis, keli metai gal naudotas…
Tai pas mane tas pats, tik nepadeda isjungimas ir palaikymas. Ka darei kad pasitaise?
spalvas ir kontrasta biski pamazink…
Rankinis valdymas jau isbandytas ir nieko gero…
o tai garantijos nera? Je yra tai vezi i shopa kur pirkai ir draskai pardavejams akis! Sutaisys ir bent atsiprasys kad broka ikiso… O maniskiam kai spalvos vietom susimaise tai pakako isjungta is rozetes palaikyt ir vel kaip naujas. O seip visai nieko tie taurai… Saviskiu tai as patenkintas…
taj tas ishjungimas taj nuo isimagnetinimo padeda, bet pas mane shilelije taj tikraj ne isimagnetinime kalte, nes per visa ekrana ta spalwa labai tolygiai, nu tipo kaip filtras oranzinis butu uzhdetas…
Kokie “kokybiski” lietuviski televizoriai ! O jus ar zinote, kad i televizorius, surenkamus Lietuvoje ( Tauras, Silelis, Provision ir t.t.) deda kineskopus, kurie buna sugrazinti is Turkijos ar kitos salies i gamykla (“Ekranas” kaip nekondiciniai ? O grizta kas ketvirtas !