Taurages Zudikai

Taurages Zudikai

Žliumbia Žliumbia

visos naujos, du tralai, vienas paskui kita Girtas Cha cha

Visi tie bmw vairuotojai su nekaltais veidais… Kandayoutube.com/watch?feature=player_embedded&v=HBejLLlE4dEreik atsargiai su manjakeliu Cha cha

musiet is autoverslo

yesus kuri trala lenkdamas baigiaiaia ? Juokiasikiba neesi mates nauju masinu ant tralo, kad taip susijaudinai Juokiasi

autoverslo… man idomu - kas jas perka?

Mr, del manjos ir taip jau aisku, nematei vakar?suzibejo: Manjakas | 03-21 20:48 Inproof, bet smagu ganiau a4 2,8 sitaip pora sav po pirkimo riedu sau ramiai matau vejasi aubo, posukiukas jau is uz kokiu 20 metru ijungtas kad lenkia, nu lenkia tai lenkia pradejo lenkt ir durnumas uzejo ir as spaudziu tiek kad vaziuotume lygiai aisku greitejam nuo kokio 140km/h jau bachuras piktai snairuot pradejo i mane nes su pana vaziavo matyt nelygis nusileist. palaikiau iki 170 sona tada jis prisistabde ir gryzo uz manes nusimeciau iki 90 ir kokius 3 kilometrus paskui vaziavo 90 kol as nussukau

jezau seip vokieciai perka Taip

o kiek kainuoja rusiskas benzas?

mende - tai manau i fokiecius ne autoverslas veza :confused:

Drakosa> oo manja pavare pavare… Juokiasi Juokiasi Gerai JuokiasiBY benzas 95 ir salera 2.16lt… Gerai

Drakon - manjaks kol reno vadeliojo, tik maike draske, kokia negendanti masyna. dabargi matai audines gainioja Gerai evoliucijE. matyt persidirbo 3io darbo pabaigoj, i 4a vaziuodamas norejo prasiblaskyti.

is salies tai biski idomiai atrodo…dedes su usais puola diena is dienos ant makijako…susiraskit rimtesni oponenta,o ne vaika 22m Cha cha

tai gal nx, i vonia pilt ruska benza ir nedet tu duju? Cha cha

oko negali autoverslas vezt Nekaltas

pilk, pilk - servyzai padekos Cha chaKoks benzas pagal reikalavima eina i vonia> nebus 95 besvinis? Cha cha

Ciuju vaziuosiu savaitgali…i BY… benzas jau greit uzsidegs lempocka… dujyciu uzpilt… 300lt uzekonominsiu… dar atkrakcyja bus… dar vodke… kiaushyniu po 3.5lt atsivest za odono Geraiviarslaz Šypsena Juokiasi

Ne prosta 95, bet visokiu variantu buna. pamenu 01:00 nakties begau ant vonios dangtelio ziuret, ar netinka 85 ar koks ten Cha chayessuz, nu tai ar man dabar aukot 2k ant duja, ar veliau 2k ant siurblio? Cha cha koks skirtumas? Cha cha

mende, nu man taip idomu nu ir tiek Cha cha