Tauragė

Tauragė

240 ag TDI automatas Apkabinimas skrenda kaip vejas Gerai, o sriaubia tik 8 Ltr… Niam niam

kas cia per oportas pirmame plane? Apkabinimas beje, taurage 3.0 ar 2.5 ?

Cia trasoj?

m-das, 3.0. o pirmam plane IronHorse Slammer su 1.8 SS MrC, nu, ne. Misriu ciklu. O, bet, taciau, vazineja Moteris

Nu tada tiketina… Laimingas

man tai nelabai tiketa, kad vazineja Moteris Cha cha

Dar vienas dviratis plerplas Blogai

WidZia, kaip su taurage 3.0 i tokias sanaudas tilpt imanoma? nebent ant tiesaus pastoviu greiciu Nekaltas atsiprasau uz neismanyma, ne ta motociklu klase, bet cia jau custom bike skaitosi kaip suprantu, o ne masines gamybos daigtas, taip?

Domo, jei kalbi apie chioppa, tai tikrai ne MoterisM-das, nu realiai reiktu paskaiciuot pilno bako ir nuvaziuotu km santyki, taciau kompas rodo 8.1 L. Del Slammerio, tai jis toks jau iseina is IronHorse gamyklos. Gamina mazomis serijomis pagal uzsakymus.

aaa… as ten to antram plane daitko net nemaciau Cha cha

bedu kalnas tas toureg’as Blogai Way protingesni vazineja su landcriuseriais Gerai

nu bet atrodo tai nesveikai gerai, retai apie cioperi taip pasakyt galiu, bet cia toks viduriukas - atrodo kaip custom, bet manau turetu buti gerokai patogesnis daigtas daznesniam naudojimui. Uzskaitau Gerai

Gaisiai-daug, Speju, tuo klausimu, pats ne is tu protingesniu ar bent jau apyprotingiu? MirktM-das, Jo, man irgi grazus sitas. <A HREF=“s565.photobucket.com/albums/ss98/widzia/IronHorse%20Slamm< br />er/“TARGET=”_blank”>s565.photobucket.com/albums/ss98/widzia/Iro nHorse%20Slamme r/</A> Savininkas patikejo man ji parduot.

Gausiai daug kalbi is asmenines patirties? Juokiasi

WidZia —> neskaitant begales motoroleriu ir kitokiu motopirdu mano tureti motociklai: kavasaki zxr, yamaha r6, suzuki gsx r, honda cbr 1000rr, cioperiuose nelabai susigaudau Šypsena tevas mano entuziastas, daug metu vazineja Šypsena

pazystu, kas statosi nama salia Kauno is tokiu ir panasiu remontu Gerai

Juokiasi Juokiasi

Ir net be uosvio pagalbos statos!

kortabandinės Pinigai Cha cha