Tatuiruotes...

Tatuiruotes…

kaip jum tatuiruotes?ar patys noretumet ja pasidaryti?o gal jau esate pasidare?jei taip tai kokioj vietoj ir kokia?
As tai asmeniskai nenoreciau pasidaryti…Ignoruojuman atrodo kad jos gali greitai atsibosti ir t.t…nors zinoma yra ir tatuiruociu kurios buna tik puse metu bet as vis tiek kazkaip nenorecaiu darytis…

As nenoreciau tatuiruotes… Kas zino gal po 10 metu jos bus nebemadinogs…? O kam gadinti ir taip grazu savo kuna Drovus? Cha cha

TP
Nobody business if I walk, talk, make luv scene but I’m able to love

tai ir nesidaryk Mirkt

ar man tik taip atrodo… ar tokių temų jau buvo? Apakęs o šiaip čia kiekvieno asmeninis rejkalas… ir del skonio nesigynčijama…

ash zhadu darytis kai sueis 21 Šypsena man tai asmenishkai labai grazhu

as zadejau darytis, bet nusprendziau metus paluketi, gal jau nebnoresiu. oda sveika ir pinigai kisenej Cha cha

tei wa… man tatu yra Gerai
nzn visom keturiom uzh jas.
wa turiu randuka, po apendicito, nlb didelis.
tai kai turesiu 16 metoo, brolis nuwes ir padarys tatu Laimingas
geras brolis Bučkis

man taj zjb,zadejau darytis,bet taip ir neprisiruosiau,norejau darytis ant rankos(ties tricepsu,skorpa juda,zjb)bet dabar siek tiek abejoju!

Neturiu Šypsena Nieko tos tatuiruotes…bet pati nenoreciau Šypsena Bent kolkas…nes labai jau daznai mano norai keiciasi,tai man ta tatuiruote greit nusibostu Šypsena

gražu Gerai Girtas

Blyn kaip noreciau taturuotes,bet zinau jei dabar ja pasidarysiu man bus blogai
Tad geriau darysiuosi kai busiu pilnamete
Ir zinoma issirinksiu tokia kuri niekada gywenime man neatsibos
Laimingas
Flirtas

gal ir nieko…jej tinka ir fajna pati…

o man tattoo Gerai
pati turiu ir nesigajliu, jaaus jej nusibos po 10metu, nuejsiu ir pasinajkinsiu… ot… Nekaltas o shiaip darykis toki zhenkla, kuris tau grazhus, kazhka rejkia ir nesigajlesi… wa pvz turiu gywatuka ir labaj dziaugiuos… man labhaj grazhu Liežuvis

man tatoo irgiGerailabaj fajnej ir pati labaj noreciauŠypsena

ash ir wisom keturiom uz tatoo. man asmenishkai l grazu. Taip

Nemegstu tokiu kurie viska daro del kitu o ne del saves… Keistas tu…

Ash turiu pasidariau jau dar kai 16 buvau ant peties nemazha tokia, tevai 2 metus nemate nes nenorejau kad skylėvotus tai su maike visa laik vakschiojau ir viskas Šypsena pasidariau nes labai norejau ir del to nei kiek nesigailiu zhinau jai uzhpis nuesiu ir su lazeriu panaikins net randu nelieka arba perdaro tatuiruotes ish senos dapaisho daburia ir padaro geresne… ash bedos ar kompleksu del jos tikrai nejauchiu …

as irgi turiu tatoo pasidaraiu ja 16 bet idomaiusiai tas kad ejau su mama rinktis paveiksliuko… pasidaraiau ja ant mentes as jos nematau man ji visai nepabosta … o pernai dar dasipiesiau …Kietas

darysiuos pavasary gal…
ant kojos toki feniksa maza…