Tas ilgas kelias namo... Jau pagerinta maratono distancija ir nueita 45km

Tas ilgas kelias namo… Jau pagerinta maratono distancija Apakęs ir nueita 45km Gerai Alus

NU ar kam buvo taip, kad pasibaige visi litai trulikai nevazineja, mobilus isikrove, o namo tai reikia Juokiasi
man buvo du kartus per uzpraitas kaledas draugelio tevu bare prisigerem tiek, kad stogas nuvaziavo tada nakti isejom i miesta kazko ieskot kai grizom baras uzrakintas kaip tycia telefai abu nusede nu ir ka teko 10km pesciom pareit(o blt kokia puga buvo)
kita karta buvo po naujako isedom ne i ta autobusa ir uzmigom, atsibudom islipom, o aplinkui vieni laukai Žliumbia ir vel teko tik si karta daugiau ejt.
kas jums buvo nutike isipasakokit Mirkt

Na, man dar taip nebuvoNe ir dziaugiuosiCha cha

mergom retokai taip buna net nzn kodeal Laimingas

Namo labai ilgai eiti neteko, a vat ish namu … azh do gorodu Amsterdamu nukeliavau visas Girtas

kokius tris km iš vienkiemio iki načniko…Juokiasi
bet atgal jau su taxu grįžom, bo nebelabai paėjom…Juokiasi

pasirodo klydau…buna ir merginom tokiu eksidentu

tai kad aš viena buvau,kiti Vyras…bet reikėjo nufilmuot kaip ėjomJuokiasi

va cia ir ash galiu “pasigirti”Šypsena
teko namo pareti ir visai neseniai apie 8km, bet buvo grazi naktis tad parejau puikiai
o va uzpernai per naujuosius metus, po visu linksmybiu teko parkuliuoti apie 12km bet buvo velniskai blogas oras, salta puga ir tt. blyn maniau numirsiu pakeliuj brrrr

Is Justiniskiu iki Zirmunu, nuo Karolinos jei tiksliau pats zinai kur gyvenu taigi paskaiciuok kiek nukulniavau jau buvo irgi salta.

Nežinau,neteko eiti pėsčiomis NeNekaltas Vis parveža kas nors TaipNepalieka bėdoje JuokiasiTūsas

Todel, kad jos visada turi kas jas parvezaLiežuvis

Todel, kad jos visada turi kas jas parvezaLiežuvis

[/quote]

Teisingai TaipCha chaMirkt

Nuo sauletekio iki Zveryno, su poilsiu nusilengvint ant Zirmunu tiltoLaimingas

Na, siaip viena karta teko pasivaikscioti apie 18 km. Laimingas Ir mobilus issikrove + rysys kazkur anapus buvo, aplink miskai… Gerai nors tiek, kad kelias asfaltuotas ir tiesus buvo, vienoj rankoj “Starkos” 0.7l. o kitoje Cocacola… linksma buvo eiti vienai… Taip Cha cha Šypsena

Na man po 0.7 starkos sunku butu 18km paeit, buciau prigules pailsetLiežuvis

va dar prisiminiau 12 klasei pas VGTU studentus barakuose gerem ir prisimenu nuo sauletekio iki stoties peskom ejom tik nepamenu ko Žliumbia ten dar draugelis biski rekavo tai prie ambasados kazkokios, prie olandu ziedo vos mentai nesupakavo Cha cha

menkai kilometru (palyginus su manim, sukorei)

Bet as buvau visai vienas ir man buvo labai liudna. Žliumbia

vargselis, tai ka negalejai drauges su savim pasiimt t.y buteli baltos Niam niam