Tai norejau jusu - zinanciu, pasidometi, ka gero zinote apie depiliacinius kremus bikini sriciai? Koks poveikis? Kaip daznai reiktu naudoti? Ju "+" ir "-"… Kokios kainos daugmaz…? Ir kokie patartini naudoti(na jusu pamegtos firmos)?
O galbut tai nera pats geriausiai budas tai vietai depiliuoti? Ka manot ir ko nemanot, pakomentuokit atvirai…
Taigi laukiu jusu nuosirdziu nuomoniu
Aciukas
na nezinau del to veet, as taip kazkaip ziauriai tais kremais nusivylus
tuoj prieisiu nuomone, kad reiks arba vasku arba epiliatorium salinti… nes nervuoja… vienodai tas skausmas…
nesutinku. tai labai individualu. bandziau vaska kojom - tai 2 dienas taip ziauriai skaudejo ir tokia atmetimo reakcija ivyko, kad turejau pas dermatologa po to eit. o ka jau kalbet apie bikini as bikini naudoju skustuva, nes depiliaciniai kremai nepasalina taip gerai plauku, bet cia irgi individualu - siulau VEET isbandyti. sekmes!
yra specialus antialerinis vaskas
aisku cia grozio salone reiktu depiliuotis o ne namu salygomis
bet jei tokia jautri oda tai gal reiketu is pradziu tik koki bandymeli padaryti
beja tas pats del bandymo galioja ir kremui
gal galetum pasidometi tixliau? ar esi tikras?
shiaip ishabndzhiau visus kiek radau kremu lietuvos parduotuvese - ne vieno efektas nebuvo nuostabus. kojoms taip, bet ne bikini srichiai. tad labai abejoju ar tavo drauge viena depiliaciny krema naudoja.
su epiliatorium tos vieteles nepatvarkysi - neishkesi skausmo. skustuvu reikia vargti kiekviena diena, kartais dukart y diena, kaip vyrams su barzdom ne visada malonu, ne wisada buna laiko. geriausia vaskas - bet TIK pas kosmetike. tik beda kad po poros dienu plaukiukai jau ataugineja, ir kad vel nusidepiliuotum turi laukt kol jie paaugs mazhdaug apie 1cm, visa laika plikutei neina but ir vienintelis man geras variantas atrodo kad butu lazerine depilaicija, kurios dar nebandzhiau. procedura trunka kelias mintus, plaukai ish pradhziu nuskutami, o paskui pereinami su lazeriu, visishkai be skausmo. kainuoja apie 200lt 1k, kad visishkai plaukai dingtu, sako reiketu apie 6k. tad taupykites piniguchius
ash ish ten shalinu su epiliatorium…
nors skawsmas tej tykraj yra…
bet…
rezultatajs tikraj esu patenkinta…ir ilgokaj neatauga…
o nuo skustuvu…tej man ishberia…o gal zinot ka dareeet kad nebertu???wisdelto su skustuvu nia tajp skawdetu…