tarp eilučių

tarp eilučiųNekaltas

SEKMADIENINIS PAMOKSLAS PASIKLYDUSIEMS PARAPIJONIMS: Angelas…tie,kurie visur mato blevyzgas-turėtų perskaitę tekstą suskaičiuoti iki 10,3kart giliai įkvėpti ir iškvėpti,po to atpalaiduoti diafragmą,5min. pazyzti ommmmmmm-o po to vėl perskaityti tekstą-tikiuosi tada jums pavyks įžiūrėti ne tik piktinančius(jaudinančius?)žodžius"pizė,papai,bibis subinė,kiauš iai ir t.t."-gal suvoksite teksto PRASMĘ-nors parašytą ir ne Mažvydo kalba… …P.izutė R.uošiantis A.ktui S.yvus M.inčių Ė.sdina… BŪKIT PALAIMINTI, NETIKĖLIAI… Angelas

api kou ce yr pamuokanti istorija?

nu jo! ne dlia srednih umov! Taip Cha cha

Apie tai, kad tai, ką mes matome iš tikro yra ne tai, ką matome… Nekaltas Girtas

tai reisk api narkuotikus

Ledi-už nuovoką- Gėlė

vadinasi apie nieka Nekaltas

Na pilkos mases turi ,tik PRASMEs tame jokios,ar negaila tau klaviaturos ir savo laiko ?

O tau ar negaila to laiko?

faktas. susimastete… (Ni) - Alus tikslas pasiektas…

Teisingai, UMBAS Gerai. Bendraukime, o ne ieskokime pasleptu prasmiu, kurios niekam nereikalingos, beje… Geriau parasyk, man i privata, jei zinai kur nu ir kas? ieskoti. Kita savaite vaziuoju prie juros

…kam sunervinai mažytį žmogų kvailą, man labai labai rugpjūčio grožio gaila… LiūdnasP.s.bendraukite,flirtuokite,ieškokite Moterisir Vyras - ir +, kam gi jums mastyt-kad atlikt šį procesą-reik turėt SU KUO… Laimingas

Juokiasi…tu dar iliuzionistas

…taip,iš skrybliaus traukiu kralikus,o kai gerai pageriu-velnius… Laimingas

…baltus Baisunu nx… as tiek neisgeriu Cha cha

Taipesu poetas,vardu žiedelis-esu labai geros širdelės… Drovus

Visažinis pri upelio, ėmė ir prarijo pelę… Niam niam

Radvile-nevadink taip negražiai… Liūdnas

…nu,žmogučiai-dar kartelį susimastykite… Taip