tarp dvieju ugniu…
gal is pavadinimo nelabai aisku, bet pati dabar atsiduriau tarp dvieju ugniu. kas skaite ankstesnes mano temas - tai as susitikinejau su vienu pusiau vedusiu vyriskiu ( jis gyvena su sugyventine ir bendru ju vaiku). Mes susitikinejom, mus junge stiprus abipusis jausmas, taciau dabar mes nutolom vienas nuo kito - retai susitinkam. Taciau - jis pastoviai tvirtina, kad mane myli ir mes busim kartu. Taciau, kad ir kaip as to noreciau - nebetikiu. Jausmai vis dar stiprus, taciau… nebetikiu juo. Pries kelias savaites jis man pasake, kad jo laukia dideli nemalonumai ir vakar dar karta tai patvirtino. As tikrai pergyvenu del jo, jis man beprotiskai rupi, taciau… negaliu as sedeti ir laukti - juk pasimatom vos karta ar du per menesi ir jis dingsta. Pavargau nuo to. Ir praeita savaite budama kursuose susipazinau su jaunu vaikinu. Labai fainai praleidom laika ir uzsimezge kazkas tarp musu. Taciau mes esam is skirtingu miestu. Sis jaunas vaikinas tarsi pazadino mane. Jauciuosi tokia pakyleta, bet jauciuosi kalta pries buvusi drauga. nebesusigaudau jausmuose.
kaip isbristi is to liuno? ar bandyti naujai gyventi su jaunu vaikinuku, su baime, kad jo jausmai bet kuria minute isbles, nors dabar jis skambina kas kelios valandos ir kalba kalba; ar stengtis sulaukti savo draugo, kuris nezinau ar bus su manimi… sakysit, klausykis sirdies balso, taciau ji tiek nukentejusi kad tyli…
Būtent pati ir atsakei į savo klausimą. Gal tiesiog esi pervargusi nuo visokių santykių, o ypač neaiškių. Verčiau padaryk pertrauką ir pabūk viena. Pamatysi, po kiek laiko ir išgirsi širdies balsą.
Tam nebūtina visiškai nutraukti ryšius su tuo nauju vaikinu, tik pasistenk per tą laiką per daug giliai neįbrist , o iki to laiko jau bus matyt.
Sėkmės
as tik bijau, kad naujas vaikinukas neibristu per gyliai… as tai jau ipratusi… o bunu visada viena ir stengiuos per daug artin neprisileisti…
Labas rytas.Zinai patarciau sukaupti jegas ir veikti ryztingai,nes deja sirdis daznai buna neteisi.Ankstesnis taves matosi nepadare laimingos,tai reiskia jau ir nebepadarys.Tai tau susipazinus su tuo naujuoju tu turi sansa pradeti viska is naujo ir buti laimingai.Pamatysi jei sis vaikinas sugebes tave padaryti laiminga,tai tu ta isnaudotoja(as taip manau)tu greitai pamirsi.Tiesiog dabar elkis rystingai ir nutrauk su juo visus santykius.Pakeisk telefono numeri ir viska kas imanoma.Linkiu tau didziausios laimes!
Brangioji,
Kas nerizikuoja - negeria sampano. Is mano visu skaitytu temu susijusiu su tavim, norisi pasakyti: bek tu nuo to, kuris gyvena savo gyvenima, ir neitraukia i ji taves. Kodel tu turi gyventi tik uzuominomis ir trumpomis zinutemis? O gal tu mazochiste? Gal tau tavo gyvenimo nereikia? gal tau geriau aukotis nei myleti? Jei taip - gyvenk po senovei ir nieko neleisk i savo sirdi.
Del jauno vaikino. Paklasuk saves: ko tu nori: ar bandyti uzdegti ugni uzdegusiam zidiny ar ikurti nauja? Beje, kaip tu zinosi, kokie bus jusu tolesni jausmai - jei nepabandysi? Juk 100-ta metu ir viena diena negyvensi viena. Ar nori tokia buti: uzkietiejusi, kazkieno izeista ir viskuo nusivylusi bjauria boba?
Gal pradek savo darzely auginti nauja ziedeli, jei senasis yra salnos pakastas? Ar bandysi toliau gaivinti numireli? Tau spresti. Bet: LEISK SAU GYVENTI, o NE EGZISTUOTI.
…jei tas, pusiau vedęs iki šiol neapsisprendė…tai lai ir dvejoja toliau…dabar gal ir galėtum dar luktelti, bet situacija panaši gali pasikartoti ir tada, gal būt, jo dvejojimas turės tikrai skaudžias pasekmes…tad…ir ta kita moteris…ar jai nebus skaudu, jei tas, pusiauvedęs, paliks ją…ateis pas tave…o ten juk jų bendras vaikas…reiškia, ta moteris be galo juo pasitiki…vaiko susilaukė nesituokus…įsimylėdamas tave, jis buvo jai ne tik neištikimas—jis ją išdavė…padaręs tai kartą—padarys ir antrą
jaunėlis tau—šansas…tikras šansas, gal neįsimylėti, bet pradėti kitaip žiūrėti į pasaulį…
As pritariu visiems cia issakytiems patarimams. Negi iki pensijos lauksi kazko neaiskaus? O kai aties pensija, paaiskes, kad tas draugas nusprende pasirinkti savo seima ir anukus, ne tave, ka tada darysi? Viena visa gyvenima buvai ir liksi tada jau. Nesupratau, kodel tu kalta pries ji jautiesi? Cia jis kaltas turi jaustis! Tu jauna grazi, ka cia kaip marytei melnikaitei aukotis del kazkokio neapsisprendusio neryztingo vyruko? Gyvenk savo gyvenima, dziaukis kiekviena diena, su jaunu vyruku iki ausu neikrisk, o jei jis ikris - jo problemos, o ta "pusiau vedusi" siusk tolyn, jei iki siol nepasirinko - nepasirinks ir toliau. Jam tu patogi. Siaubas, du kart i menesi matotes, o tu tai rimtais santykiais vadini! Sekmes! laikykis!
PS. kazkuri is aktoriu, ar ne Elizabeth taylor auksine minti pasake: "Niekada neprasidek su vyru, turinciu daugiau problemu uz tave pacia".
Svelniai tariant - tikra blandynka
Sutinku su daugeliu issakytu nuomoniu-kam tu save kankini pries kazkoki miraza(ta pusiau vedusi).Mirazas ir liks mirazu.O jei yra galimybe pagauti "laimes paukste" tai stverkis ir neisleisk is ranku.Koks skirtumas is kokio jis miesto.Savo patirtimi isitikinau,kad atstumas neproblema tarp dvieju zmoniu.Juolab kad kaip suprantu tas vaikinas tau tikrai patinka ir tu jam patinki.Nebijok rizikuoti.Is tavo padeties su tuo "pusiau vedusiu" galima butu padaryti gan ziauroka isvada-tu jam esigeras laiko praleidimas,juk jis su tavimi tik pora kartu per menesi pabuna.Jei jis iki siol neapsisprende vadinasi tai jam patogu kaip dabar situacija yra.
Sunku aisku bus su juos nutraukti santykius,bet reikia viena karta galutinai viska baigti.Dar daugiau:ar esi tikra kad ir su tavimi ji nesielgs taip kaip dabar elgiasi su savo sugyventine?Jei jus turesite vaika kur garantija,kad tu nepasiliksi su vaiku o jis lakstys pas kita?
Mano patarimas tiesmukas tau-mesk(kad ir kaip sunku bebutu)ta "pusiau vedusi" ir pradek nauja gyvenima.Viena ir ta pati knygos puslapi skaitydama simtus kartu visos knygos neperskaitysi.Pasikeisk savo telefono numeri,istrink "pusiau vedusio" tel.nr.,jei gali pakeisk gyvenama vieta,kad neliktu prisiminimu apie "miraza" kuris nevirs tikrove.
SEKMES IR ISTVERMES VERCIANT NAUJA GYVENIMO KNYGOS LAPA.
klausimas kiek laiko tu esi kartu su tuo tipo vedusiu, jei 2-3 metus, tai neverta toliau su juo būti, nes jau tiek prabuvot, o pasikeitimų jokių tik tau jau viskas pabodo. o jaunėlis, tai nežianu kaip, jie visi iš pradžių puola rašinėti, skambinėti ir t.t. paskui aprimsta. bet manau, bandyti verta. aišku lengva man pasakyti, išsiskirk, pati tempiau gumą iki pat paskutinės min, t.y. 1 metus. iš viso 4 metai. o dabar visai nesigailiu, nes ne visi vyrai nori turėti meilužių.
Bet kuriuo atveju matosi, kad sirdis teisingai sprendzia. Kokia ateitis tave laukia jei liksi su tuo senu meiluziu… tu jam reikalinga tik gyvenimo paivairinimui (ka byloja tokie reti susitikimai), nes jei zmogus tikrai myletu, tai tokioje situacijoje nebutum.
dar pagalvok apie jo "sugyventine", o jei ne apie ja, tai vaikiiuka, kuriam reikalingas tevas. As tai nelisciau i ta seima, jei jis nori ja sugriauti lai sugriauna pats, bet gi jos pats negriauna visiskai…
apsizvelk, kiek vaikinu aplink… ir koks dar kaltes jausmas to seno atzvilgiu? Jis gi gyvena ne vienas, ka, manai, jie nesimyli? ar kaip? Nekreipk i ji demesi, ir statyk savo gyvenima, kad vekliau netektu gailetis, nes jau ir taip per daug prisirisai prie jo ir bijai prarasti pastovuma ir likt viena.
Viena neliksi, pasiziurek i veidrodi, nusisypsok, ir liepk sau susitvarkyt savo gyvenima. Tiesiog pasitikek savim ir REALIAI ivertink susiklosciusia situacija. Manau kad pasirinksi teisingai…
o tai ko cia bijot? jei jauti kad tu ji isimyli, ir jis tave, taigi tai cool!
manau siuo atveju nereikia nei priesintis tam nei ka, tiesiog leisk ivykiams klostytis savo eiga
Sekmes tau
Nusipirk geru nauju kvepalu. Pakeisk ivaizdi. Pasijusk fataliska geidziama moterimi ir eik per gyvenima iskelusi galva nelaukdama kieno nors malones. O kazkur skaiciau japonu ar tai kinu isminti, kad problemos issiprendzia pacios. Taigi pasakyk kaip Skarlet O`hara is "Vejo nublokstu": "apie tai pagalvosiu rytoj". Sekmes
labai aciu visiems uz nuomones. Gal as per daug save nuvertinau. paprasciausiai esu issiskyrusi, o exvyras man visada pasydavo, kad esu negrazi ir nieko gero neverta. ir as bijau nauju santykiu, nes bijau nudegti… bijau myleti…
su tuo pusiau vedusiu esu gal pusmetis. pradziai matydavomes pastoviai, dabar retai. bet juk pusmetis - tai labai trumpas laiko tarpas is vienos puses, bet zvelgiant is kitos - per ji galejo daug ka nuveikti.
kartais pagalvoju, kad laukdama gal ka prarandu… juk laikas bega ir as einu ne jaunyn…
[quote]kartais pagalvoju, kad laukdama gal ka prarandu…
[/quote]
Teisingai pasakei,kad daug ka prarandi.Gyvenimas per daug trumpas,kad verktum savo nesekmiu visa laika.Jei tavimi susidomejo koks tai kitas zmogus ar neverta pamirsti savojo ex-vyro priekaistus,kad esi negrazi ir t.t.Juk tas jo domejimasis ir irodo priesingai nei tavo vyras sake.Taip kad pirmyn ir drasiai i "sviesia ateiti".
Aukštyn nosi.
Jis irgi eina ne jaunyn. Tai kam tau toks senis?
[quote]
blandinka rašė: