-----------Tarifai!!!!!!-------

-----------Tarifai!!!-------

Na o siaip tai kokie is OMNIO planu yra patys pigiausi ir prieinami didziajai visuomenes daliai?..gal kas zinote?

http://www.vidma.f2s.com. Ten tie tarifai…

OMNI4 jau duoda utenos trikotazo, utenos alaus, ko gero ir svyturio darbuotojams

mano motina turi kazkoki OMNI+
tai jo tarifai tokie:
i kitus tinklus: atrodo 59/35
omnitelyje: 45/35
sava grupe: 27/15
sms: 15/10
minimalus prakalbejimas kaip bitej: 30litu
i uzsieni: 2.74/2.34lt.

Tai kokie gi tarifai blin?!

Tai ir as toki turiu, bet dabar duos kita omni 1, bet turejau omeny omni 2 ir omni5…ir aplamai ta numeracija pavadinimu didejimo tvarka turetu buti geresni planai nors kiek matau gaunasi chaotishka tvarka t.y. viskas sumaishyta…nesuprantu

tai ka tu bllet chaliavai telefu nori sneket kad dar tokie tarifai netinka?
nu pyyyzdiec ir isnagleja zmones, vat varau po 1DM uz minute ir vargo nejauciu, na biski per kisene kertaŠypsena

tai kokie gi tie omni5 tarifai???
bet man atrodo kad kieciausio plano uz omni2 dar nera
ar jau gal atsirado kox ???

Kuni rašė:

Paprastam vartotojui joks omni4 negeresnis ,nes pasikaiciuokit ir suprasit,kad beveik visu omni4 turi admionistracini mokesti,nebent dirbtumem toj firmoj kur juos dalina. Beje adm.m. svyruoja nuo 10-20lt.+ min 20 prakalbeti.

Negi dar neitikinau???

Ne, neitikinai, nes jokio man administracinio mokescio nereikia moketi. Pas mane Omnis4, nors omnis 5 yra keliais centais geresnis, todel sis planas ir pigiausias.
Tad, mielas biciuli, nesisakok, jei ka Šypsena

O kokie omni2 tarifai?

Omni2 manau geriausias…

Paprastam vartotojui joks omni4 negeresnis ,nes pasikaiciuokit ir suprasit,kad beveik visu omni4 turi admionistracini mokesti,nebent dirbtumem toj firmoj kur juos dalina. Beje adm.m. svyruoja nuo 10-20lt.+ min 20 prakalbeti.

Negi dar neitikinau???

Jo, omnis 4 geresnisŠypsena

Aciu …
Manau kad greitai toki turesiu…ŠypsenaNors gal dar geresniu planu yra Omnio?..Girdejau apie toki Omni 4…o jus kaip?

NB!
SMS,infofonas ir kt.infoservisai y 30 lt limita neyskaiciuojami! Jie eina virsaus tu 30 litu,nesvarbu,ar tu juos prashnekesi,ar ne.

Omni 1
Kiti tinklai
55/35
Savas tinklas
35/19
grupe25/15
sms15
minimalus30Lt.

Zmones mielieji gal zinote OMNI 1 tarifus? Labai reikia!..
Aciu.