Tamsusis alus: ar daug kam jis patinka?

Tamsusis alus: ar daug kam jis patinka?

Tamsus alus jega! Ypac HBH JUOZO darykloje !

tai yra tikras alus Gerai. sviesu isvis nlb megstu Nekaltas. geriausias buvo JUODAS. gaila, nebera. ir ne del stiprumo, o del skonio Liežuvis

atsimenu pykma karta paragavau utenos porterio, o brangus gyvate buvo 2,40 kaynavo maneu bus geras bet fe tay fe, bet ce visay neseney isgereu keleta rusiu tamsiojo an karto ir visay nieko atrodo Cha cha tik galetu but stipresnis Šypsena

Nemėgstu tamsaus alaus NeKlausimas iškilo-moki rašyt lietuviškai? Nekaltas

nesikabinek prie zmogaus Liežuvis juk shian akcija buvo tai matyt nusipirko 10 buteliuku… Girtas o tu nori, kad lietuvishkai rashytu Laimingas

Įtariu,kad visai nemoka… NeBet O.K.-nesikabinėsiu Ne Šypsena Alus

Dekui dekui, shian tu neapsakomai maloni Cha cha

o tay kur tu ce mazdauk ne lietuvisku zodziu suraday? kokios jie kalbos c++ php delphi perl? seyp tay kitu as pats nelabay moku Cha cha

Geriu praktiškai tik tamsų MirktJei ka, $žąsinas būtų validus php kintamasis Mirkt

tamsi pyva - iz ze bestest Mirktsvyturio baltija Niam niam (tik ne cili picoj pilstoma Veee) cekisku visa kruva, tinkoff’as, ginesas Šypsena

tik kat va gayla kat tas tamsusis brangokas bet jau gineso per kaledas skarbonke tikray nasipirksiu Cha cha

na kas megsta tamsu alu, siulau paragauti gubernijos kunigaiksciu, siaip vengiu lietuvisku tamsiuju, bet sitas nustebino, net ir po belgijos

tamsus alus labai maloniai man i gerkle subega Taip Niam niam

biski saldokas pernelyg Nežinauir macnumas galetu zmogiskesnis but. nors ce dar puse velnio Šypsena

seniai negeriau tamsaus alaus…siaip nieko, gert galima

na siaip is tamsiuju alu kiek geres tai fainiausias man svyturio baltijos,tik aisku pilstomas Taip

Kartais uzsimanau tamsaus tai geriu svyturio baltijos arba originaluji abudu Niam niam

Man asmeniskai sviesusis arciau sirdies, bet galiu ir tamsu, gerti, vasara kol dirbau tai maciau, kad tikrai yra zmoniu, kurie tikrai megsta tamsu alu, o sviesu niekina…

Sviesus alus skanus Niam niam, bet sunkus Pavargęs