Tamsusis alus: ar daug kam jis patinka?
Tamsus alus jega! Ypac HBH JUOZO darykloje !
tai yra tikras alus . sviesu isvis nlb megstu
. geriausias buvo JUODAS. gaila, nebera. ir ne del stiprumo, o del skonio
atsimenu pykma karta paragavau utenos porterio, o brangus gyvate buvo 2,40 kaynavo maneu bus geras bet fe tay fe, bet ce visay neseney isgereu keleta rusiu tamsiojo an karto ir visay nieko atrodo tik galetu but stipresnis
Nemėgstu tamsaus alaus Klausimas iškilo-moki rašyt lietuviškai?
nesikabinek prie zmogaus juk shian akcija buvo tai matyt nusipirko 10 buteliuku…
o tu nori, kad lietuvishkai rashytu
Įtariu,kad visai nemoka… Bet O.K.-nesikabinėsiu
Dekui dekui, shian tu neapsakomai maloni
o tay kur tu ce mazdauk ne lietuvisku zodziu suraday? kokios jie kalbos c++ php delphi perl? seyp tay kitu as pats nelabay moku
Geriu praktiškai tik tamsų Jei ka, $žąsinas būtų validus php kintamasis
tamsi pyva - iz ze bestest svyturio baltija
(tik ne cili picoj pilstoma
) cekisku visa kruva, tinkoff’as, ginesas
tik kat va gayla kat tas tamsusis brangokas bet jau gineso per kaledas skarbonke tikray nasipirksiu
na kas megsta tamsu alu, siulau paragauti gubernijos kunigaiksciu, siaip vengiu lietuvisku tamsiuju, bet sitas nustebino, net ir po belgijos
tamsus alus labai maloniai man i gerkle subega
biski saldokas pernelyg ir macnumas galetu zmogiskesnis but. nors ce dar puse velnio
seniai negeriau tamsaus alaus…siaip nieko, gert galima
na siaip is tamsiuju alu kiek geres tai fainiausias man svyturio baltijos,tik aisku pilstomas
Kartais uzsimanau tamsaus tai geriu svyturio baltijos arba originaluji abudu
Man asmeniskai sviesusis arciau sirdies, bet galiu ir tamsu, gerti, vasara kol dirbau tai maciau, kad tikrai yra zmoniu, kurie tikrai megsta tamsu alu, o sviesu niekina…
Sviesus alus skanus , bet sunkus