Tamsus stiklai Peticija:)
peticija.lt/visos/388Isreiskit savo nuomuone. Arba pasukaukim miske. Realiai reikia susirast rimta teisininka surasyt istaimo projekta surinkt 10000 (atrodo) parasu ir teikti seimui apsvarstyti. Arba katras turit dede seime? )
Manau, nerealu įgyvendint
nerealu
bet pasirasyti nesunku
kodel nerealu? nepabandzius nesuzinosim viskas manau gerai, tik jeigu kazka rimciau bandoma inicijuoti, reiktu daugiau apie ta visa mokesciu sistema parasyti, kuo tai bus naudinga valstybei, kokiu ir kiek mokesciu patektu i biudzeta ir pan
realu…
Tai ci aman ir jum nerealu nes dedes seime neturim bet reikia gi kazkam opozicija sudaryt, nes net sneket gaila kas per nesamone kad negalima su rimta plevele kuri matomuma ryboje gal tik pora desimciu % (is vidaus) neleis tamsinti langu. Tuoj mani uzbanins uz tokias nuvalkipotas snekas, bet krta i pusmeti man taip abydna pasidaro del tu langu kad negaliu tyleti
pasirasom
pasirasom ir palatinam jei realiai atsirad 10000 pasirasiusiu gal kazkam kazka kils noras organizuoti, nes jau daede
Pasirasiau
man tai pacukai daede su tamsintais langais, nes bijo savo vaikiskus veidelius per langa rodyt, po mandro vaziavimo
Visu pirma užkliuvo peticijoje šitas klausimas: “Kuom mes blogesni už aukštus valdžios pareigūnus?” Atsakysiu , o gi tuom , kad nepamiršk kur gyveni. Pameni? LIETUVOJE! Čia “aukštiems valdžios pareigūnams” ir šiaip visokiems ir visokioms iš valdžios VISKAS galima , kas negalima paprastam eiliniam piliečiui… Sakau , visą laiką prisimink kur gyveni ir gal suprasi kas ir kaip čia vyksta
pasirasiau, bet tik uz kokybiska tamsinima - del snukio saugumo avarijos atveju
pasirasyta, as pries visiska draudima, manau uztektu leistino 50%
vaiku zaidimas
vėjai
pasirasiau bet ir taip lakstau su niauktais langais
Nepasirašysiu šios peticijos vien todėl, kad rašyt lietuviškai nemoki. Man būtų gėda tokią peticiją viešint…
pasirasiau