Tamsinimo plevele

Tamsinimo plevele

Siandien maciau Gariunose amerikietiskos pleveles, kaina 20Lt rulonas 300x51cm. Kitajska 7Lt. Istraukiau palyginau- ta uz 20 atrodo lyg ir geresne. Gal kas bandet pirkti tokia?

Na, mano masiniukas jau kokie 4 meteliai tamsintas kitaiska ir nematau jokiu problemu. Gal tik kiek apsibraize. O tamsumas isliko tas pats. Kuo geresne amerikanska - nezinau.

amerikanskos pleveles kaina visai auto yra kazkur 150-200lt . Taip, kad uz 20 lt ruloniukas bus ne kas Ne

Gera amerikanska plevele yra mechaniskai zymiai atsparesne, neblunka, neblogina matomumo

Dar turgui man sake, kad Zalgirio 88 prekiauja plevelem, pas juos 1kv.m kainuoja 20Lt, ir yra ivairiu plociu. Masinai reikia 3kv.m. Ar gali taip realiai buti, ar turgus yra turgus ? Ir garantavo, kad plevele uz 20Lt rulonas nesibraizo.

nusprendziau sau nervu negadint tai nuvariau i garaziukus ir uztamsino uz 80 lt (tikrai labai tvarkingai padare) su taiwania kazkokia. tamsino 70% bet is vidaus tikrai normaliai Gerai (Civikas 91)… su Amerika sake butu apie 150 lt buve ir 5 metai garantija nuo nublukimo… bet kai primeti kad 5 metai su tapacia masina nu nzn… nors…
ai karoc Šypsena
draugo accordas jau kokie 3 metai su taivaniu ir tai viskas grazu (neskaitant "lengva" nubraizyma)

70 proc. eik tu sau . Niu gerai kai sauleta diena. Bet ka tu nakti ar vakare matai pro tuos langus ?

pas mane namie langai tamsinta su taiwanska 70% tai praejo gal kokie 1.5 metu tai gana ziaurei nubluko

nezinau ar amerikietiska ar kinietiska…bet girdejau apie "lumar" plevele gerus atsiliepimus,kaina vaiksto nuo 300 iki 450 su plevele ir darbu,priklausomai nuo auto modelio, "lumar" + : turi savo sudetyje mikro metaliniu daleliu-atspari braizymuisi (ypac ant darinejamu langu),jei nori pust koki 50% nakti neturesi tokios broblemos kaip "sedejimas uzpakaly" vaizdo laidumas viena kryptimi is salono i isore,manau pagrindiniai svarus argumentai (isskyrus kaina) aptureti "lumar’a",zinau
kad jie isikure zalgirio g-tvej tam gale kur lukoilas,nes kitur mieste platina visi kas netingi tik kaineles kitos…ner uz ka
LabasLabasLabas

Uz 20 geros amerikanskos rulono nenusipirksi. Sakytum120,tai jau normaliau butuJuokiasi

Uz 20 geros amerikanskos rulono nenusipirksi. Sakytum120,tai jau normaliau butuJuokiasi

Pas mane Llumar pusiau veidrodine Gerai nesiskundziu.visa masina kainavo 300lt,o garantija galiniams visam laikui,priekiniams 7m. (skirtingai nes skirtingose firmose tamsinausi).O vaizas is vidaus geras visa para Taip

Jei tamsinta su amerikanska plevele matomumas Gerai. Pats uzsitamsines visa masina 70%

MAno masina kazi ar daugiau 300 kainuotuŠypsena

tik amerikanska.

Bat ash tik uzh kokybiska pleve tik uzknisa kai su gera plevele vagiukai sudauzho langaPiktas

Jei ka domina ne autobanginio nuomone tai as irgi girdejau kad amerikietiska plevele yra zymiai brangesne nei 20lt bet ji ilgokai nesibraizo nes kazkuo yra dengta ir gana ilgai neisblunka nes garantija nuo 4 ki 6 metuTaip

kai keičiau bagažinės dangtį, užtamsinau, nes ir prieštai buvo tamsinta. Ale , durnius pyliau 100-ne. Nieko pripratau, tik su priekaba biskutį sunkiau. Bet daugelis bačką vokiečiuose sau paėmė galiniu tamsintu ojojoj
Spėkit kiek procentėlių??? stiklas iš vidaus uždažytasCha chaCha chaCha cha