Tamoskei nerealiai paneles reikia jusu pagalbos!!

Tamoskei nerealiai paneles reikia jusu pagalbos!!

Vienu zodziu suzadintu aistru istorija prasidejo tada kaip pries puse metu draugas paprase ji pavezt su pazistama panele namo.Buvau su dar vienu draugu todel padejau ir parveziau ja namo buvome tryse. ta pacia diena suzinojau jos numeriuka is jos ir pradejau rasyt grazias sms ir t.t po kiek laiko padovanojau puokste geliu ir t.t bet ir neatsisakiau su kitom pabut kaip cia pasakius draugiskaiMirkt vat norejau paziuretar jai rupiu!taciau jai patikau ir as ir mano draugas todel noredamas ja isbandyt nupirkau ten uz 10lt papildyma jei parasiau pora sms ji atrase po to kazka parasydavau bet ji neatasydavo atgal, kaip suzinojau buvo susitikus ir bendravo su mano draugu tada labai papykau ir nusprendziau nebendraut su jaLiūdnas vat praejo menesiukas ir vaziuodamas masinyte isgirdau kad per radijas kelyje ji manes iesko bet neatsiliepiau po to atvejo praejo puse meteliu ir gryzes viena diena is paskaiteliu ziurejau tango tv ten buvo skelbimukas kas tokia ir anokia panele iesko draugo ir buvo paliktas meilas parasiau ant juoku pasirode kad vel cvia ta pati panele.Gavus mano sms ji sako labai apsidziauge ir prase daugiau nepabekt negalejo patiket kad mane surado!Flirtas klausiau jos kodel mane iskeite i drauga ji pasake kad galvojo kad gal jis jai labiau patiks taciau taip neivyko ir ji pripazysta suklydusi ir atsipraso!

Taciau pagalbos reikia tokios is jusu zmones gerieji kaip ja patikrinti ar ji mane tikrai pamilo ar tiesiog lengvai meluoja ir jei reik mano LITUKU ŽliumbiaLiūdnas nes nezinau ka daryt (ir kaip neseniai as ja atradau tipo jos zinute skambejo man kaip busim kartu niekad nieko nedovanok ir nepirk kad po to nesakytum kad tave isnaudoju).

Kaip manote kaip ja suprast? nes nesinori but lengvai isdurtam!!

Visiems aciu uz patarimus kaip pasielgt!

Na tai tikrai jai nieko kol kas nepirk, nesvesk i brangius kabakus, o pasiulik pasivaiksciot po parka ar pas tawe nueit. Jei ji nepabegs tai gal tikrai ne tavo pinigai jai rupi!

tingiu skaityt sorryMirktkaip nors pats susitvarkysiTaip

ne jei taip ilgai taves ieskojo tai gal ir verta dar vienos galimybes, suteik jaTaip

Taip

siaip tai Taip bet reik but atsargiam

patikrint tikrai negalesi…
puikiai turi zhinot,kad pinigu turejimas tai - dar vienas gyvenimo malonumas,tai kodel negali leisti sau padovanuoti panelei mazha pliushini zhaisliuka…ar kaktusaCha cha

O gal tu galvoji : "jei ash nepirksiu jai neko,tai ji kazhkaip kitaip prades elgtis…" Zhinok nemanychiau,kad ji pasikeistu…

Tu jai rupi,gal ji takrai tave myliNekaltas
Kam aplamai jai reikejo rashyt tos zhinutes,skambinti i radijo stoti…del tavo pinigu??? Tikrai NE…pagalvok pats

Cha chaNekaltasDrovus SEKMES.

jei tau svarbesni pinigai negu meile tai palik ja,bet juk ar gaila isleisti pinigus mylimam zmogui,o gal tu skrudzas???ApakęsApakęsŠypsena

Bet suprantat zmones man nieko jai negaila tiesiog nervina tas kad ji nerodo jokiu jausmu!ŽliumbiaLiūdnas ji to kazkaip negali pasakyt vos pasake kad labai labai patinku!
Tipo sako jei geda ar panasiai ji susigesta! Bet nesuprantu kodel jai kazka grazaus kitam zmoguj jauti?

Nu gal jai nedrasu rodyt savo jausmus.Nekaltas Padek jai tai nugaleti…

gal jai tikrai sunku save nugaletiNekaltas vis gi suteik jai sansaTaip