atsiprasau kad tai tave izeide, bet tai ne tau taikytina buvo…
adagio_4_ever> jei tu galvoji kad as tik sioje temoje skaitau jusu atisliepimus ir tik i juos siigilinu tai tu labaij klysti…
ot ne px kad naujokas? tipo mes zodzio neturim ar kaijp? ir del taisykliu as irgi ju neskaites ir kazkaijp px an ju man, o del VIP’u manyciau juos turetu skirt patys moderatoriai o kiti nebent priestaraut galetu ir tai butu skelbta forume
Magii tu nusishneki…Pirma,kur tu matai tokius veidelius?Pasizhiurek mano shitoj temoj rashytas zhinutes,ir pamatysi tik kitu zhodzhiuose,kuriuos ash citavau…O kaip zhinai del supratimo,kiekvienas supranta kitaip.Ash rashydamas tas zhinutes tikrai neturejau omeny verkimo,ar kokio nors aukos vaizdavimo…Magii,per ilgai sedi prie kompo…Atvesk…
yra tox dalykas, kad galima suprasti is pasakytu zodziu ir sakiniu, kuriuose nera tiesiogiai parasyta…Negalvok kad visi tokie ir nesupranta… Jei nevaidini aukos tai velniam rasyt tokias zinutes, kad as irgi negausiu ir pan…kam tuos veidelius deliot, kam taip sneket, kad pavaziuot mum per sazine… jei to nenori pasakyt tai pagalvok ka pats rasai…o siaip tai nemanau kad tu imsi cia ir parasysi, tai pas vaidnu auka ir pan…viska smano kalba baigta, nesiruosiu gaist laiko.
Tai chia ash vaidinu auka? Nejuokink,kas jau kas,bet ash aukos nevaidinu.Ir dar : rask man sakini kur ash sakau,kad man nepatinka jog negausiu VIP.Nagi,pirmyn i darba.
jokio elito nera…jei tu galvoji kad as sawo simpatijoms dedu tai tiesiai sviesiai ir sakyk ir nevaidink aukos. Man jau atsibodo tas pastovus keliu bangieciu verkslenimas del tu VIP’u… ir aukos vaidinimas…Nuo to kas nors pasikeis? Mnes tais versklenimais nesugraudins nei vienas.Jei kas paraso kad negaus vip’o tai butini kvaili komentarai?? Nepatinka kad negausi VIP’o - eik lauk, as taves nemaldauju cia likti ar pan…