Taip ir zlunga draugyste…
Kodel gyvenime taip buna, kad kai turi gera priesingos lyties drauga, juo pasitiki, ir staiga padaugine alkoholio jus permiegat, judvieju draugystei amen? Jus imat vengti vienas kito, nebesisnekat beveik, nebent istariate "labas" ir nueinate savais keliais…o anksciau, pries ta ivyki buvote tokie neblogi draugai…Ar dar yra vilciu atstatyt santykius?Ar imanoma vel buti draugais?Ar viskas tuo ir pasibaigs…?
vaiku darzhelis Problemos sprendzhiamos bendraujant, elementaraus dialogo pagalba, o ne gailintis saves…
Tai saves niekas ir nesigaili. Tiesiog , kad ir kaip stengciaus, nebeimanoma normaliai bendraut…taip kaip anksciau…
Jo dialogas
ne dialogas Agnuxe
Viskas yra imanoma, o isgerus jus permiegojot nes visada kai "gerai sutaret" jautete slaptas simpatijas.
Todel jau seniai isitikinau, kad vaikinas su mergina negali buti gerais draugais, tikslaiu tik draugais … (is savo gyv. patirties )
[quote]Junatanas rašė: <>gera<>drauga<>neblogi draugai<>
[/quote]
aisku, kad jau niekada nebus kaip anksciau, bet nebutinai turi buti blogiau
Emili> bet buvo parasyta priesingos lyties drauga
pabandyk su nepriesingos lyties atstovugal tada draugyste tesis ilgaiiii ir busit laimingi
ir nebaisus alkoholis bus
Agnuxe matau ne man vienam taip yra…bet toks bjaurus jausmas mane uzpludo…nezinau…noriu, kad butu kaip anksciau…noriu ta nakti pamirst…bet neiseina…
Vat vat
O gal tu nenori tos nakties pamirsti
O gal tai buvo pati geriausia naktis tavo gyvenime
O gal tau vien jos draugyste neuztenka
O gal tu vaikinas, o ji mergina
Instinktai
Gaila,kad taip nutiko… Kaip kazhkas sake,kad draugais prieshingos lyties zhmones negali buti tai nzn ar pritariu. Ash turiu drauga tikrai gera ir tikrai zhinau,kad iki kazko panashaus mes tikrai nedaeisim. Ash irgi manau,kad jus jautet vienas kitam simpatijas slaptas ir ankschiau ar veliau tao butu atsitike ir tai lyg ishbandymas.
Ech tie nelemti instinktai TIk esme ta, kad ji jau seniai uzimta mergina…ir kaip pana manes netraukia…tik kaip drauge…bet musu draugystei amen
Tai ko tu su ja permiegojei jei kaip mergina ji taves netraukeGal ji visai ka kita tau jaucia ka apie tai manai.
Zinok ne tau vienam taip atsitiko tai yar lydna dalykas
tiesiog kai ji susirado antar puse, man pradejo stigti jos demesio…nors gal ir nestigo, tiesiog norejau, kad visas jos demesys butu man…gal kazkiek ir zavi buvo, bet tik drauge,ne daugiau…vat kaip
Man tai atrodo jei tau jos ilgiesi reiske, kad ir jausmai yra tiesiog tu ju nenori isleist. Tai o dabar ji turi anta puse?
jep, ji turi vaikina ir dabar. Bet as su ja nedraugauciau,nes minejau ji man gera drauge…kazkada buvo…ir tikrai nenoreciau, kad ishsiskirtu. Mano troskimas - kad nebutu buve tos nakties ir musu santykiai liktu kokie ir anksciau…