Taikos balandis

Taikos balandis

Žinau,kad gal mano nikui ir netinka tokia tema,bet…jau nebeišmanau,kaip sugrąžinti į bangą taiką…Ryt- Naujieji metai,gal ir simbolinis,bet naujas puslapis žmonių gyvenime…Skeptikai nesutiks gal su manimi,bet aš tikiu…kaip sutiksi Naujus,tokie jie ir busTaip.Paskutinės metų dienų dienos čia tikrai “karštos”,bet ko pykstama?
Nesutikime Naujųjų su pykčiu ir neapykanta širdyje,pridėję ranką prie širdies-atsakykite,ar viskas taip jau blogai?O jei - taip,ar aš dėl to nekaltas?Visi mes žmonės,vieni labiau,kiti mažiau realūs(klonuoti),bet visi turime jausmus ir širdis.Bet jei būtume visi vienodi ir vienodai mąstytume-nebūtų įdomu bendrauti…Lietui patinka rimtos temos,Otmorozok-renkasi seksą,(Ni)-filosofuoja ir t.t.Kiekvienam užteks vietos,juk ne išeitis atskirti Lietų nuo bangos,jis grįš kitu niku ir vėl bus tarp mūsų…Sunkiausia prisipažinti klydus… nenoriu viešų vienas kito atsiprašymųNe,prisipžinkime patys sau ir būkime pakantesni kitiemsGėlės.
Tegul nors tos 38 paskutinės metų valandos būna laimingos.
Su artėjančiaisLabas

Šaunuoliukė erikandra Gerai. Nera reikalo cia pyktis.
Juo labiau per Kaledas cia tokiu temu prirasyta, atejusi po svenciu priskaiciau…Kosmaras Baisu. Kokie visi nepakantus, tiesiog, pavydus vieni kitiems. As su tavimi - tegul buna taikaGerai

apie tai ir norėjau parašyti…Taip
žinau,kad daugelis tik darbo metu prisijungia,taip sakant,atsipalaidavimui nuo darbo rutinos ir įtampos darbe,o ką jie čia randa???Apakęs
Labai norėčiau,kad parašytų tie,kas laiko tuos “karo kirvius”,kad jie suprastų kitus.
Einame visi nusiprausti karo dažus,užkaskime tomahaukus ir surūkykime taikos pypkęKietas

aha tiksliai sukurkime dideli TAIKOS lauza ir sudeginkime nevykelius…as noreciau buti lauzo kurstytoju…

tu eik laužą kūrenti prie jūros,kad ledai ištirptų
ir kirtiklio nebereiktų
Liežuvis

Niu kiek aš čia dalyvauju-karas vyksta beveik pastoviai.Dalyviai dažniausiai tie patys.Kartais ateina naujokai ir aktyviai įsijungia.Išvada-kai kam patinka peštis "radi sportivnovo interesa".Ir jiems visai neįdomu, kad nieko neįrodys ir nebus jokių rezultatų.
Man tai atsibodo ir aš nebesikišu į tas peštynes.Bėda tik ta,kad peštynių temom užsišiukšlina visas forumas.

na, apie balandžius turiu savo nuomonę Baisu Cha cha
bet galim apsidalinti Taip taikos pypke Kietas

Shaunios mintys!!! Linkiu visiems tolerancijos ir pakantumo…Priimkime vieni kitus tokius, kokie jie yra…Jie turi prigimtine teise tokiais buti…
Su nuoshirdziais linkejimais Gerai

Ech… tikrai… kiek pamenu, šitam forume pastoviai vykdavo karas… su mažyčiais atokvėpiais…
Ką gi - būtų labai miela, kad Naujųjų Metų proga vėl visi atsikvėptume, ištiestume vieni kitiems rankas ir nusišypsotume Šypsena
SU ARTĖJANČIA GRAŽIAUSIA METŲ ŠVENTE JUS VISUS!!! GėlėsGėlėsGėlės

Yra dalykai, kurie mus vienija, ir kurie mus skiria. Tikiu, kad Naujais Metais mes sugebesime iveikti skirtumus, ir rasime bendra kalba.
Uz taika ir ramybe 30+ forume Gėlės

Vistiek Tu diedass man labai patinki Gerai… As irgi uz taiką ir ramybę…Negalima taip tyčiotis vieniems iš kitų. "Davaitie žit drūžno…"

Linkiu sugauti pirmą snaigę,
Kai 12 staiga išmuš.
Ir nešti ja per visą kaimą,
Per visą kaimą į namus.

Linksmų - sutinkant,
Sėkmingų - dirbant,
Laimingų - gyvenant.
Su Naujaisiais Jus sveikina PETĖS kompanija…
TaurėTaurėLabas

Visiems poDovana…nesipykite, vaikučiai…

Lai klojas po kojom
Jums laimės vainikai,
Lai šypsos ir šviečia
Graž ateitis.
Lai šie 2003 metai
Jums atneša laimę,
O ypač, ko trokšta
Jusu širdis.

Tad pakeliam TaurėTaurėTaurėTaurėKietas

Kad sekantieji metai užpildytų jūsų širdis gėrio, meilės, ramybės. Sėkmės visiems su Naujais ateinančiais.TaurėLabas

As uz taika. Siandien ypatingai. Todel visus Jus gerbiu ir myliu (ypatingai Juodaja nasle), kas Jus bebutumete.

džiaugiuosi,kad pritariate man…
gaila,kad ne visi išsakė savo nuomonę…bet "iščio ne večer"-
palauksimTaip

Nebėr senųjų metų,
Nebėr senos datos,
Tegul Jums šie Naujieji
Vien laimę dovanos

PAKELIAM TaurėTaurėTaurėKietas

aciu autorei uz iniciatyvaGerai… galiu pasirashyt, jeigu reikia, kur nors, kad kuri laika pabusiu ramus, nes manau, kad dalis tikslu pasiekti ir forumas ima gereti…
PS.autorei siulyciau susigrazinti buvusi nika - erikandra…man jis patiko, o juodoji ir dar nashle - Ne nepatinka, perdaug niuru…