Tai yra…? rankinė
Idomu, bet niekaip neisivaizduoju saves su tokia vaikstancios…
Pagaminsiu auskarus prie jos,dar gal juosmenpuoši ir varysiu į BALTIC MEN 2006 – AFTERPARTY. Strip show CANDYMAN Klaipėdoje.
(
Gal susitiksim
kaip ji atsidaro ir uz ko ja laikyt?
CHaa geras ;DD kaip ji atsidaro tai irgi nesuprantu,bet originalu idek fotke kaip atrodysi su auskarais ir juosmenpuosiu ir visa tokia
O gi čiupt už uodegos ir mauni Užtruktukas antroj pusėj statmenai, problemų su atidarymu jokių. Netgi 2 kišenės
Manau vienas žodis geriau nei du ar trys
pav. kaklo vėrinys - kaklapuošis
Juk ne viską ką dedame ant kaklo pavadinsi karoliais
Atsiprašau kalbininku
sita rankine gal is storesnio sluoksnio nuvelta, kad pridejus daiktu nenutistu ir islaikytu forma
fantazija alia “spermiukas”
.Idomiai atrodo , bet man interjero puosmena labiau negu rankine.
Sakau pavasaris , ne man vienai plaukuotos mintys kyla…
viena rankine “a lia spermiukas”, kita su plaukuotais speniais, ups- spuogais, tai kokis papuosalas bus ant kaklo?..
Tai kokis papuosalas bus ant juosmens
? p.s.Tikiuosi autore neisizeis uz musu lyrinius nukrypimus, nes darbeliai grazus.
Tai va vagis pagalvos kad čia interjero detalė, ir minties nebus pavogti piniginės:-] Cedeliuk, esi bevek teisus, čia lašas, kraujo lašas, o apie kaklą bus daug lašų žiauru bet:-] Planuoju dar multivitaminų, vandenėlio, galbūt purvo ar š… :-]:-]:-] na aišku ir tų gyvibingų syvų, gal dar kokio mikso :-]:-]:-]:-] Nebijokit aš blaiva
tik va su miegu prastai ta vilna visai protą išstūmė.Artimieji sako kad mano galva pilna vilnų:-]:-]
Gražuu. O vilna didelis didelis gėris
sita rankine ir kaip ginkla galima panaudoti