Tai yra....? rankinė

Tai yra…? rankinė

Vau! Idomu, bet niekaip neisivaizduoju saves su tokia vaikstancios…

Pagaminsiu auskarus prie jos,dar gal juosmenpuoši ir varysiu į BALTIC MEN 2006 – AFTERPARTY. Strip show CANDYMAN Klaipėdoje. Flirtas Flirtas Flirtas( Myliu Myliu Myliu Myliu Myliu MyliuGal susitiksim ??? Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

kaip ji atsidaro ir uz ko ja laikyt?

CHaa geras ;DD kaip ji atsidaro tai irgi nesuprantu,bet originalu Geraiidek fotke kaip atrodysi su auskarais ir juosmenpuosiu ir visa tokia

O gi čiupt už uodegos ir mauni Juokiasi Užtruktukas antroj pusėj statmenai, problemų su atidarymu jokių. Netgi 2 kišenės LaimingasManau vienas žodis geriau nei du ar trys Šypsena pav. kaklo vėrinys - kaklapuošis Cha cha Juk ne viską ką dedame ant kaklo pavadinsi karoliais Cha chaAtsiprašau kalbininku Drovus

sita rankine Gėlėgal is storesnio sluoksnio nuvelta, kad pridejus daiktu nenutistu ir islaikytu forma ???

fantazija alia “spermiukas” Juokiasi Juokiasi Juokiasi.Idomiai atrodo , bet man interjero puosmena labiau negu rankine. Labas

Sakau pavasaris Cha cha , ne man vienai plaukuotos mintys kyla… Juokiasiviena rankine “a lia spermiukas”, kita su plaukuotais speniais, ups- spuogais, tai kokis papuosalas bus ant kaklo?.. Nekaltas Tūsas

Tai kokis papuosalas bus ant juosmens Juokiasi Juokiasi Juokiasi? p.s.Tikiuosi autore neisizeis uz musu lyrinius nukrypimus, nes darbeliai grazus.

Tai va vagis pagalvos kad čia interjero detalė, ir minties nebus pavogti piniginės:-] Cedeliuk, esi bevek teisus, čia lašas, kraujo lašas, o apie kaklą bus daug lašų Velniūkštis žiauru bet:-] Planuoju dar multivitaminų, vandenėlio, galbūt purvo ar š… :-]:-]:-] na aišku ir tų gyvibingų syvų, gal dar kokio mikso :-]:-]:-]:-] Nebijokit aš blaiva Cha cha tik va su miegu prastai ta vilna visai protą išstūmė.Artimieji sako kad mano galva pilna vilnų:-]:-]

Gražuu. O vilna didelis didelis gėris Šypsena

sita rankine ir kaip ginkla galima panaudoti Juokiasi