tai va, MEET\'ukas Ajax\'e buvo neblogas...

tai va, MEET’ukas Ajax’e buvo neblogas…

Man patiko, o jums?

O kas jame dalyvavo? Nekaltas

Žvaigždė

vapse nx organizatorius nusimazno … jokiu sokiu pokiu jokiu ziadimu tik ble sedejimas uz stalo asuakimis stiklinem bbd jai koks bahuras uzkalbino tai gerai =-] o nx merghos zertvos bbd sedi ir laukia kol prieisi nx taip ir noris tokoms pasiuyt uz bapkes…

dp21 tai ko vakar tai malalietkai malakasosei uz papo nepalaikei? Juokiasi Ahahaha, blia patiko man ten Cha cha O su bernais irgi gerai yra pagert, su Pilieciu ir Pinigu 2 butelius baltos islakem. Blyn gerai buva… Ir dar vis gerai yra…

hehe o as bel susitarriau su ja kad ji duos man =-)))
ne nu pzdec saku jaunesnes panos zjbys patvirkusios ir maziau lauzosi dar apti nat kaklo lipa
aikiau ir uz papo ir uz …
oka tu siuliai su zertvom prasidet kur pabuciaves iakla tave pasiuncia nx
nukarocia o kaip su statistika kas ten paskutini karta mylejosi kada o jums neisule pasimylet ? ten paklausa turejot =-p geriau malaletka kuriduoda uz papo negu zertva nx kuri ruko ir geria nor sviena dave ? man tia px as laiko veltui neleidau =-] juss ir kiek maciau

Whahaha, bet grazi blin ta malalietka malakasose buvo. Bet kad ispisi ja tai netikiu Cha cha Ir kada tu ten jai uz papo spejai palaikyt? Kad nemaciau Cha cha O zinok patikek kokiu pasiulymu su Pilieciu gavom Cha cha Cha cha Cha cha Bet jie jais tik ir liko… Nežinau O zertvos rukancios ir geriancios tai nx Cha cha Beje tai mergai kur telefona savo gatvej dave pameni? Sakiau SMS parasyt reiks ir paklaust ar duos uz papo palaikyt Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Jus apgailetini Blogai Blogai Blogai

Visokiu yra visokiu reik! O jei Vyrai pasitenkinima jaucia taip snekedami tai tegu! Peace! (nu populiaru ta peace gale uzdet pasidare,tai nenoriu atsilikt Cha cha )

Aijk aijk…ar tai cia vyrai? Baisu Baisu Dp teisingai karkusa pasake - buk vyras! Nelysk prie Moteris ir sedek ramiai prie kojos …Cha cha Cha cha Respect karkusai Gerai

A tai matei kad is didziosios raides Vyrai uzrasiau? Vot tome ir esme! Cha cha

Baik gi!!! Cia dabar kas?

Na neblogai buvo. Tikejausi, kad maziau dalyvaujanciu bus. Nepasivede dauguma…
O pavasaris daro savo- vaikinam morcius Cha cha o merginom (as apie konkrecia persona kalbu- zn kas ten rase) kazkodel del kazko turbut pavydas kilo Nekaltas Tik maniau, kad merginos kiek drasesnes ir i akis pasakys kas ant dusios guli, bet klydau. Nesvarbu, buvo tikrai saunu Taip

na buvau ir ash ten. na ir ka jus man. butu vilniuj tas pats buve tai sakyciau nx nesamone. bet kad kaune tai biski kitaip pamaciau kai kuriuos seniai matytus kitus pirma karta. del to smagu buvo. pats mytas kaip procesas, tai nzn. kol ish vilniaus sukrapsciau kas vaziuos tai irgi, visi tarmaznuti kaip nx daunai kokie. buvom vilniuj anxti :]

ir beje, didelis respect vienam zmogui kuris tikrai stengesi ir padare kad vyktu veiksmas po ajax’o.

true… teisingai atsigeriau alaus ir degtines Cha cha Meetas kaip meetas sakyciau Šypsena kas pagere, kas paruke, kas pasisnekuciavo Cha cha kas panas pakirkino Cha chaCha cha Raras tai is vis maladec Cha cha istrigo vienas jo veiksmas kurio dar nebuvau mates, kai jis suko panelei su pirstu aplink auskara, va cia tai kazkas naujo! Cha cha, o kiti irgi norma. Is setono ir piliecio panu apklausos testo nugirdau kelis klausimus ir atsakymus Cha cha tokius Gerai
i kuriuos atsakinejo blondine tokia simpatishka Cha cha neprisimenu niko Nekaltas
Smagu kad susirinko daug! Cha cha Kietas