tai teises begausim tik nuo 21m.?

tai teises begausim tik nuo 21m.?

tai vot , girdejau tokius gandus kad seimo pirdylos BaisuBaisuBaisuBaisu sugalvojo padaryti , kad teises galetumem issilaikyti ne nuo 18 bet nuo 21 m. ApakęsApakęsApakęsApakęs ir zada tai jau padaryti nuo kitu metu sausio 1d. NustebęsNustebęsNustebęsNustebęs o gal cia tik gandai kazkieno ziaurus? NekaltasNekaltasNekaltasNekaltas gal kas nors ka nors rimciau zinot ? PavargęsPavargęsPavargęsPavargęs

nonsensas…
nors ka gali zinot babanu respublikoj dar ne tokiu ciudu buta

O geras.Tai butu Faina važinėti.
Net matau kaip keikia mane "jau Vyrai",kad pritarčiau tokiai seimūnų pozicijai.
Mielieji,ne bepagrindo tai būtu daroma,o tik dėl jūsų pačių sveikatų ir givybių. GeraiGeraiGerai
Būtu labai įdomu atlikti apklausą,ko norėtu jaunimas labiau nuo 18m.vairuot auto ar gert kogolį.

ir gerai padarytuCha chaCha cha

Na,kas turi teises tai jau dzin ir gali kalbeti ka nori…Ir man jau ramu,bet siaip nepritarciau tokiam sprendimui Ne

Nesamonė kažkokia , niekaip netikiu Ne

A700
Ne

AS UZH Cha cha

mūsų valdžia tai gali padaryti. IR AŠ LABAI DŽIAUGSIUOS JEI TAIP BUS PADARYTA.

uz.

TMZ

Labai pritariu, maziau pacuku bus Cha cha

Normaliai… As uz Liežuvis
Maziau vairuotoju- mazesni kamsciai Mirkt
Jei dar prisimint kaip ir kuo dazniausiai vazineja pacukai Cha chaNekaltas

nespankit ka gali ivesti nebent kad iki tam tikro litrazo galima vairuot masina bus nuo 18 , kaip dabar nuo 16 m teises gauni bet tik iki 1ltr turio varikliui , o tokiu kibiru nedaug yra.Cha cha

Ką čia buri apie 1 litrines mašinas nuo 16 metų?
Ir iš kur ištraukei tokią nesamonę, tai taikoma tik mopedams ir motoroleriams o ne mašinoms.

Nu jau nusisvaigai 180 laipsniu Cha cha. Hebryte ramiai bus tvarka kaip ir dabar nieks nesikeis cia tik gandai

KietasKietasKietas o proto pacanai neigaus tol kol neaptures pamokosTaipTaip

ble as neklausiu jus uz ar pries , man visiskai px PavargęsPavargęsPavargęsPavargęs tik klausiu ar taip tikrai bus padaryta???????????? o kol kas ziuriu cia niekas nieko nezino, auto banginiai didiejiNekaltasNekaltasNekaltasNekaltas

prisapnavai, tai ir keli tarp pacuku panika

niekad to nebus, galit but ramus.

Pats tu nesamone Cha cha Nuo 16m galima laikyti B1 teisiu kategorija, kuri leidzia vairuoti transporto priemones iki 1.0 galingumo Liežuvis Pasiskaityk taisykles pries rasinedamas Taip

musu valdzia tai ** ****** BlogaiIgnoruojuKanda , o nuo 16 a ne iki 600kg mase masinos tur but, ar 1.0L tai nezinau, bet as tai tikrai pries ir tikiuos ka tai tik gandai Šypsena