Tai ko jums pankai kliuna…
cia tiems zmonems kurie nusiteike pries pankus:
ir ko cia ant zmogaus piktintis, kad nori sau patinkanciai apsirenkti?!
zmogus turi teise i laisva nuomone(kol nepazeidzia kito zmogaus teisiu), o tai yra vienas is budu tai parodyti. juk ta darant niekieno kito teises nepazeidzimos? nieko "saskaita" nera naudojamasi, ar ne?
kai kurie pankai buna agresyvus. kodel? na pagalvok. tave kiekviena diena vadintu kitokiu, is taves saipytusi… zinoma, pvz.: as nekreipiu demesio, nesu panke, ar kitokia, tiesiog rengiuosi laisvai, o ka kiti sako, man dzin… svarbu sau patinku. jeigu lietuvoj butu toks mastymas kur as gyvenau, gyventi cia butu pasaka!
o siaip man pankai nekliuna. jie juk irgi zmones, o zmones turetu normaliai reaguoti i tokius poelgius.
esu padariusi expermenta, deja rezultatai nekokie…gyvenimas lietuvoj tikras s…
kada nekliuvo?
shiaip tai pas mus skinai, kokioj shveicarijoj tai pankai su skiauterem. man shiaip pankai nieko blogo nedare ir man jie nekliuna, shiaip nedaug ju sutinku
Banglai yra daugiau pasikele, o pankai yra labai draugiski, mieli ir paprasti zmones. Bet siaip banglai irgi yra labai, labai draigiski.
Beje pas mus visi stiliai yra diskriminuojami. Tai vadinama tolerancija.
Kai man buvo 16 as irgi buvau pankas i bliuska gaudavau daznai nuo forsu
P.S. tokia jau panku dalia
Kai man buvo 16, tai aš hipis buvau. Irgi visko pasitaikydavo.
Gyvenimas-šėlsmas.
wild storm
parduodu zaliai juodus puskerzius, nauji,41ismiera, 110lt, galima pasideretka domina rasykit man i emaila [email protected]
visi netradiciniai zmones paivairina pilka Lietuveles fona
as pankams tikrai i kaili neduodu
as tai banglas buvau, tipo neformalas bet negavau i liustra
gal dar gausiu
siaip ko verki? nekliuni po kojom ir puiku. pakliuvai nereikiamu momentu gavai dovanele. neverk mazylis.
nemaiso o jai pribrenda,tada jau ne kas butu
Zinai, as irgi nesuprantu ko visi prie kitaip besirengianciu kimba…
na ir front usb ir garsas ))
pas mane ir bluetooth yra
))
Dar viena iliustracija MIG29 temai