Tai ka darysit ?
Jusu trys paskutiniai darbai pries mirti ?
dauniska tema…
neinformatywus paw.
ir as dar nesiruosiu mirti,
ir niekas nezino kada jis mirs.
trys darbai? jetaw,ateis panele mietis ir kaip paasakose pasakys :
zinai,tu tuoj numirsi,padaryk tris darbus ir einam is cia…nebuna taip…ji ateina nelaukta ir isiveda nespejus ne vieno darbo padaryt…taigi,salyga netiketina,o kai neitiketina salyga atsakymas irgi nelabai galimas…
tikrai be ryio tema, bet jei as zinociau, kad mirciau:
- parasyti testamenta (nors kol kas nieko savo neturiu)
- pasakyti mylimiems zmonems, kad juos myliu
- pasakyti savo aukletojai, kad ji man niekada nepatiko
na as abejoju ar Tu zinodama jog tai paskutiniai darbai kuriuos tu gali nuveikti,o po ju iskeliauji,begsi ieskot savo aukletojos ir sakyt kaip ji tau nepatiko…yra daug daugiau darbu,kuriuos pries palikdama sita p[asauleli nuveiktum ir garantuoju,kad atejus tokiai minutei i viska ziuretum kitaip…mirkt…
Kas cia visiem pasidare? Paskutiniu metu pilna temu kaip : Ka jus darytumete jeigu jums gyventi liktu 1 min.,1 val.,1 diena ir t.t. ir pan…
Ko jus cia pries laika kojas kratot…
Ojj… Net nezinau. 1.Atsisveikinciau su visais mylimais zmonemis;2.Gal koki palikima paskirstyciau (testamentas)3. Daryciau ka nors, ko as visa gyvenima labai norejau.
nu jo biski idomi tema bet jei nori znot tai wa :
- patogiai isitaisycew foteluje
- pazieciau gera filma koki…
kox gi skirtumas ka tu weixi pries mirti. jei wisa gywenima ****a maliau neskubeciau paskutinem akimirkom kanors gero nuweikt.
manau,kad dabar galima prigalvoti visokiu nesamoniu arba rimtai pamasyti…o pries mirti visi darbai pasikeistu…ir siaip,apsurdiska tema
Kaj mirsiu taj ir sugalvosiu… Tada atbegsiu i shita tema ir parashysiu…
Bet sheip chia truputuka nesamone… JUk daygeli zmoniu mirtis uzklumpa netiketaj… ir niekas net nelawks kol tu padarysi tuos 3 darbus
As nemirtinga
uztenka bl su ta mirtim!uzyisaai bl
Nesamone…
Tai gal nieko…
lexsus tai nebutina kiekwiena tema skaityt jeigu nepatinka. arba bent komentarus nebutina rasyt
tik trys? as planuoju mirti kai man bus 147 metai 9 menesiai ir 26 dienos…kol kas atrodo kad negreitai
fatun rašė:
ir niekas nezino kada jis mirs.
.daug kur užsienyje
yra įteisinta mirties bausmė
-data, be abejo, yra pranešama
nusikaltėliui…
katuCia rašė:
tikrai be ryio tema, bet jei as zinociau, kad mirciau:
- parasyti testamenta (nors kol kas nieko savo neturiu)
- pasakyti mylimiems zmonems, kad juos myliu
- pasakyti savo aukletojai, kad ji man niekada nepatiko
![]()
mano panashej butu…tik ash matiekos mokytojaj pasakychiau daug ka