Tai ka? Arteja Winamp paskutines dienos?

Tai ka? Arteja Winamp paskutines dienos?Nekaltas

Na cia kaip ir fleimas eilinis, ar labiau tikru i naujienas. Bet tikslios informacijos neturiu tai cia parasysiu. O siandien norejau uzsukt i zinoma portala 1001winampskins.com Ziuriu pasikeite adresas i www1.1001skins.com Paskaitinejau dar naujienas, kazkokios bylos su AOL. Taip supratau kad AOL priverte atsisakyt zodzio “winamp” pavadinime, isvis niurokos mintys, kad greit nebeliks winampo ar bus visiskai mokomas ar prikimstas adwaru. Cia placiau siek tiek, angliskai: www1.1001skins.com/newsboard.html?article_id=132#comments Aisku yra ir kitu playeriu, tik daug kam winampas yra geriausiais ir patogiausias. Taigi reiketu senas versijas issaugoti, dar maciau toki saituka kur yra daug senu winamp versiju. Tik dabar nelabai prisimenu adresa.

nu ir tegul padaro mokama versija…rasi internete kaip ji nusipirk Cha cha Cha cha o siaip tai man px kokia ta versija, pats naudojuos 2.91 ar kokia ten… svarbu kad mp3 groja ir gana

na ish dalies man taip pat px… Nekaltas sukasi namie dar v2.8x ir nereikia man nei v3 nei v5… zhinoma neaprepiamas respect’as winamp’o autoriams uzh geriausia [imho] ir populiariausia player’i Gerai

Mle, dusina open source kaip gali…

tai kad winampas nera open source Cha cha

Nuo kada Winamp open source Cha cha ?

oldversion.com

jo cia tai super daiktas ir gerai groja ir mazai ramu ryja dyrbant DYYYDELEM grafinem programom kaip photoshop’as Juokiasi y nieka kita nekeisciau Gerai

Liūdna būtų … pradžioj nesupratau, kam WinAmp’as, kai Media Playeris pradėjo MP3 groti ir dar atsirado galimybė play listą sudaryti … bet paskui pamažu pamažu pripratau prie WinAmp’o - patikimai rodo filmus, paprastas, patogus, aiškus … o dabar pranešė, kad yra updeitai, pasiūlė downloadint … o ten jau mokamas kažkoks security patch’as Blogai

Tikiuosi winampas issilkaikys Laimingas

Winamp’as man irgi labai patinka. Paprastas, patikimas, visada naudojamas. Laimingas

Visi mes to tikimes Šypsena

netikiu, kad winamp taip ims ir numirs Nekaltas Paprasciausiai turbut pavadinimas keisis, nes kazkada lygtais M$ gavo teise tik savo programas su “win” priesdeliu vadint. taip lygtais ir windows commander i total commander pavirto Šypsena turesim koki TotalAmp Cha cha

Kartais tos teises i pavadinimus taip uzknisa. Girdejau kazkokie kinai uzpatentavo fraze “su gimimo diena” paradoksas Šypsena

koks skirtumas. naudojam 2.kazkiek. uztenka. jei ka, savo parasysim Mirkt

O man ir px pas mane 5 ir man jo ustenka Šypsena

foobar 4 ever

heh… darysim mitingus, kad tik winmap’as nedingtu Girtasgeriausias player’is Gerai

as naudojuos 5 versija ir man jo pakanka Cha cha