Tai dabar jau bus foto

Tai dabar jau bus foto

grazus suka Gerai ka kasko dainuoja tokiam?

Gerai atrodo GeraiKodel androidinės audi nepirkai ??? koks tu audistas Piktas

Daug foto Taip Cha chaUžreginau, praėjo iškart TA. RM’ičius pasirūpino aptarnavimu Gerai Gerai GeraiKol kas viskas patinka, liko dėžę susitvarkyt. Ilgų šviesų asistentas labai jautrus, keyless’as ok, šyla vairas gerai, motoro garsas kiek erzina ant laisvų (aš gi benzinistas), bet ant sūkių jis maloniai murkia. Dinaminės šviesos tai kaip pentium 1, bet šviesos srautas GeraiIr tiesa - suprask, bixenon, jei lemputė viena tešviečia? Tai ką veikia tas antras angelės akių komplektas? Dėl vaizdo? Cha chaBagažinė butaforinė Cha chaBet užtat kaip jis vairo klauso Girtas GeraiEDIT: Kasko ~800. Ktunx kaip brangu Galinis valytuvas - varikliukas girdžiu suveikia, bet niekas nevyksta - sutvarkysim Šypsena

Blizga kai bebro taukais nuteptas. Cha cha

kada skelbiam 3erDay’ju ant ab? Cha chakazkaip negraziai valytuvas galinis nusmukes. gerai sitas pilkius ziurisi Gerai

Jei ne paslaptis, kiek stojosi? Šypsena

Vairo klauso, dažnu atveju, jis gerai dėl to, kad įvažiavus į duobę tenka prisiminti nemalonius odontologo kabineto kvapus.

Nebepasakok pasakų.

Rafi>vel paklausiu. kada teko paskutini syki ir ar tikrai teko su troike vaziuot,jis konkreciai minkstas su beisic pakaba.

Auris - po cheminio valymo Šypsena Nertos dabar jau tikrai reikia užsukt - čia ne kuilys, čia nuosava Cha chadiesel - pas mus ant aB skaičiuot visi mėgsta Cha cha Bet su padangom naujom ir dėžės tvarkymu planuoju apie 6.5 pastatyt, jei jokių siurprizų daugiau nebus. Rafi - jei lyginsi su kokiu savo CL - jis kietas. Bet turint galvoj jo dydį, R17 su 45 padangom - jis tikrai minkštas. Ir dar - NEI VIENA nekrebždanti detalė solidžios ridos 10 metų senumo UNIVERSALE. Bl.e, VAG’as, nejau sunku copy paste padaryt ? Piktas Juokiasi

geriausia spalva Gerai

Užsuk užsuk, žinai, kur privažiuoti, padodysi, padangas paspardysim. Cha cha Tik pirma valytuvą susitvarkyk - mano galėsi prie to pačio pakrapštyti, vis tiek jau viską žinosi. Cha cha

Žiūrisi Gerai Tiesa kasko Baisus brangiau nei Siennos Cha cha

Tai ir mašinos čia daugiau, nei Siennos. Cha cha

valytuvu neveikianciu praejo TA ?

fatun - man mėlynas metalikas ir tokia samaninė pilkšva/žalsva šiaip gražiausios. Bet šita ne paskutinė pasirinkime GeraiFutbolinis - praeina, pažymi kaip mažą neatitikimą. Tiesa, šitam tiesiog nepastebėjo ir nespaudė. Turbūt buvo apakęs nuo “gerumo” automobilio Cha cha

px tas galinis valytuvas kai eini TA. savo kibira be problemu su neveikianciu ir skersai stovinciu praleido. svarbu soniniai veidrodeliai yra Cha cha

Juokawju as del tos e90 kietumo. Man uzteko e46 kietumo. Taporas nx nesveikas. x3 irgi. e90 nesu jauciu vaziaves, o jei esu tai nepasirode kazkoks toks… del valytuvo TA praeina. 6,5k eu uz tokia kaina labai krikscioniska. Gerai

nera ten ka tvarkyt tame valytuve Cha cha bus uzkirmijusi asele,o asele uzkirmyjo nes susidevejo ald.lt/img/c/446-category.jpg isardai,nusveiti,uzdedi nauja salnika,pertepi ir gazuoja toliau. prabliemas alementarios.