tai buvo spjūvis į veidą.


tai buvo spjūvis į veidą.

Mazefakaronis lakūną uspakajino Cha cha

darba parcyja apspjove paksiu ir paksistus, kazin porshui irgi kliuvo?

Laukiam dabar atgalinio spjūvio iš paksoidų. Tegul išsipjauna tarpusavyje. JuokiasiKoks porsas ar GD pasakytų, kad visa tai koncervų konspiracijų darbeliai Cha cha

whahaha Juokiasi

Is sios situacijos galima kelis pastebejimus pamatyt. 1.Nei vienas, is anksto nenumatytas, negali patekti be palaiminimo, tuo metu AMB & Co i atitinkamus postus. 2.Patekus i posta negalima taip akivaizdziai dalint otkatus kaip Paksas dare.Galejo is Borkos koki vertaliota nupirkt uz valstybes lesas,suteikt jam vestuviu generolo titula,nupirkt nauja pietu serviza ar motocikla, bet ne tokias kvailystes krest. 3.Tarptautiniu teismu sprendimai yra tik rekomendacinio pobudzio. 4.Partija nuejo velniop nes lakuno asmenines ambicijos buvo auksciau visko, kas kitiem nariam labai nepatiko.Tai buvo esmine klaida. 5. (Ir gal net svarbiausias) Su tokia Moteris toli nevaziuosi.

kai ir jis pats durnas kaip kaip cebato aulas. kaip tokio kvailumo boba reiktu dulkint- neisivaizduoju - nekalbant jau apie gyvenima

GD, O kaip tasai Balčytis su palaiminimu neišrinktas buvo? AMD iš kapo garantuotai patepimą tai juk davė Cha chaPrie ko čia boba? Ką bufetava geriau darė?

Balcytis vaidino antrojo vaidmeni taigi kaip cia rinktis 1 is vieno,kur demokratija?Gi kiti dabar burbuliuoja,kad prokurora siulo 1 is 1. Kai bufetava iejo i arena AMB tiesiogiai oro nebedare. O lektuvui boba net patarimus viesai duodavo.

Aš tai manau, kad piliečiai išrinko ką norėjo ir iš keletos kandidatų pasirinko teisingą variantą. Tu iš kažkur ištrauki antrojo vaidmenį. Na bet matricoj viskas aišku kitaip matosi Cha chaPatarimus, į kuriuos jis atsižvelgdavo, duodavo lakunui vertoliotovas ir KGB. Ne kitaip.

Manau,kad vertoliotovas jokiu patarimu neduodavo, nes negali bukokam dar bukesnis patarimu duot. Va ,kad pinigu duodavo uz kuriuos atidirbti reikejo. Na ir gavos kaip bukas ir bukesnis. Vienas nemokejo duot, kitas nomokejo atidirbti.