Tai bent sapnas

Tai bent sapnas

Labas rytelis,t.y. jau sveiki po pietų mielieji bangiečiai.Atsitiko taip,kad kad aš vakar truputi užsisėdėjau naktibaldų klube ir matyt arbatėlės truputi per daug padauginau.Viso to pasekoje,matyt, ir susapnavau šį sapnelį.

Taigi,sapnuoju aš,kad esu vilkas ir einu sau sotus per mišką,visas tiesiog patenkintas gyvenimu.Taigi,einu aš,einu ir žiūriu zuikis iš šono atliuoksi.Na,o aš,kadangi esu gerai nusiteikęs,man norisi pašnekėti,tai aš ir susistabdau ta zuikelį:
-Sveikas zuiki,tai kur skrendi sau sparnus iškėlęs,a?
-Na va,supranti vilke,tai čia aš į viešnamį šuoliuoju,žinai,norisi kaip tai garą nuleisti.Tai sakau,nulėksiu pas kokią zuikę,truputėlį pasportuosiu,buožgalviukų vieną kitą stiklinę paleisiu.
Ir čia aš staiga prisiminiau,kad niekada nesu buvęs viešnamyje,ir aš ten nueiti užsimaniau:
-Klausyk zuiki,-sakau aš jam,-būk geras,pasiimk ir mane,gerai?Aš ten niekada nesu buvęs.
Nežinau,ar tas zuikis geras buvo,ar manęs pabijojo,bet anas ir sutiko.Taigi varom jau dviese į tą viešnamį.Aš,tiesiog,visas spinduliuoju džiaugsmu gyvenimui,juk pagaliau ir man nuskilo,pagaliau ir aš viešnamyje pabuvosiu,pažiūrėsiu,kaip ten viskas surėdyta,ir aš pagaliau kokį vieną kitą litrą buožgalviukų paleisiu…Myliu,myliu jus visus!
O toliau ir prasideda…Taigi,nušuoliuojam mes į tą viešnamį,zuikis iš karto,nieko man nepasakęs,pas zuikes nuvairavo,irgi matyt gerokai ištroškęs buvo,o aš stoviu ir žiūriu,vis tik juk aš ten pirmą kartą.Taigi,stoviu ir žiūriu:iš kairės koridorius,iš dešinės irgi koridorius,o juose matyti išrikiuotos durys,virš kurių žiba raudonos ir žalios lemputės.Tai štai,mokykloje juk aš mokiausi,dar atsimenu,kad raudona šviesa tai-stop mašina,o kai žalia galima eiti.Todėl aš,kadangi nebuvo pas ką pasiklausti,vadovaudamasis šiais kriterijais ir pasukau prie artimiausių durų,virš kurių degė žalia šviesa.Atidarau aš tas duris,o TEN…PAGRANDUKĖ sėdi.Žiūriu aš,žiūriu į tą pagrandukę,galų gale ir į rankas ją paėmiau,vartau visaip,kokios nors skylutės ieškau.Vienoj vietoje lyg ir radau kažką panašaus į skylutę,bet nebuvau garantuotas-dar pripaišys po to straipsnį už apysunkį kūno sužalojimą,išsiųs po to į zologijos sodą,brrrr,baisu!Todėl aš ir sakau:
-Klausyk,pagranduke,pirstelk nors dėl orentacijos.
Ir tada,jai besipučiant,aš ir prabudau…

Oho koks sapnas,vos ne kosmarasApakęsTurbut,kad ne arbatytes,o Alus padauginaiCha chaCha cha

Girdetas tas bajeris Ignore

Čia ne bajeris,o sapnasTaip.O sapnai kaip žinia iš realybės išsirutulioja,vaTaip
Cha chaCha cha
Ir be to aš čia pasiguost norėjau,o tu čia man visokias Ignore rodai
Cha chaCha cha

Tai kad ne,vis tik arbatytės,bet užtai kokios-indiška žalioji Matės arbata turinti kofeino,matyt,gerai tonizuojaTaip
Cha chaCha cha

gal ir tu ta pati sapnavai? Cha cha

Ne as ji girdejau o bajeri kaip sapna pateikti zema Piktas

arba ta pacia zalia arbata gerei? Aš nekaltas

Indomu indomu Šypsena

Cha chaCha chaCha cha geras sapnas Šypsena

Jei tau taip žema,tai ant taburetės pasidėk Taip
Ir patarčiau tau geriau į klubo pavadinimą įsiskaitytiTaip

Laiku prabudai,kol dar buožgalviai tavo in real nepabėgo Cha cha Cha cha Cha cha

O žinai,tikrai nedaug trūko

Cha chaCha cha

nieko sau…

???

rejkia daugiau gerti… kefyro… Cha chaCha chaCha cha

nu beveik norma Šypsena

Na aš tiek neišgersiu

Cha chaCha cha

Hmm…Nu ka galiu pasakyt,uzjauciu kad tokius sapnus sapnuoji… Aš nekaltas Taip Šypsena