T68i Vs nokia 7210
T68i Vs nokia 7210
noriu pirkti viena ish shiu telefonu bet nezhinau kuri;/
nokia 7210 man patinka del to kad yra fm radija(esu priprates prie jos nes turiu dabar 8310)
o erikas gali prisjungti photo cama ir tt plius erikas negali irashyti pokalbio kad ash girdechiau ir savo ir pashnekovo balsus o man tai svarbu
kiokia jusu nuomone ka patartumet del siu telefonu?
Del pokalbio irasymo yra ir 8310 (tai tikrai geras navarotas) taip pat ir 7210, photo cam’a pasijungti dar kainuos virs 1000 litu (ta prasme vien kamera), na nezinau mano manymu tai geriau 7210
As asmeniskai rinksciausi 7210
Modelis naujesnis,funkciju daug daugiau
7210 visapusiskai lenkia T68i
7210 daaaaug geresnis uz T68i, vien savo ekranu…
man irgi nokia zhymiai geriau ir dar geriau tuom kad nokia ne taip greitai pinga kaip ericssonas . nes dabar omnio skelbimuose machiau kad erikas t68i uz 1000lt nauja gali pasimti tuo tarpu kai salone jis 2000lt kashtoja))
Del pokalbio irasymo,tai t68i gali irasyti ir pasnekovo ir tavo balsus! (Max 1789s) Pats turiu t68i ir ne uz ka neiskeisciau i noka! Jauciu dauguma is jusu ne rankose jo nelaike
T68i rules!
Palaikau tik už Sony Ericsson T-68i vertas dėmesio aparačiukas.
Dabar naudoju nuo pat pasirodymo Lietuvoje ir esu labai patenkintas.Yra viskas to kas reikalingai šiai dienai.Kažkas sakė senas modelis dar tik pusė metų
.
Vien palyginus Sony Ericsson su Nokia dėl kainų , apsurdas kažkoks.
Pvz. Sony Ericsson prieš pusė metų salone kainavo 2049,- lt. Dabar kainuoja 1999,- lt.
Nokia 7650 prieš mėnesi 2499,- lt dabar kaina 2299,- lt. Pats įvertink toki nuvertėjima.
O dar geriau plauk kol pasirodys Sony Ericsson P800 čia tai "viršunė" telefonų rinkoje.
As pats turiu Sony Ericsson T-68i ir tikrai nesiskundziu, nekeisciau as ji i NOKIA. smagesnis man tas Ericsson, nu ir kas kad kameros nera.
Kamera galima prisijungti atskirai jei jos reikia.