T.A.T.U. \"All The Things She Said\" - Nr. 1 Britanijoje...

T.A.T.U. “All The Things She Said” - Nr. 1 Britanijoje…

tai pirmas atvejis kai atlikejas is rytu europos susilaukia tokios sekmes britanijoje…
idomu, kas pirko dainos singla… itariu, kad suauge dedes su usais ir ilgais lietpalciais taip pat Šypsena

na shiaip ar taip, klauso, ir perka ka nori… be to klipo ideja visai nebloga… nu bet nors mushk, man nepatinka Šypsena

Prasimoosho TATU Šypsena
Pamenu kažkada BrainStorm buvo patekę i UK TOP … tiesa … į 100keliasdešimtą vieta…

na jau senokai zinoma kad vietos kur nors europos chatuose kainuoja $… ir labai daug… o kas del tatu , tai siek tiek patvarke gabalo muzikyte ( aiksu u z$ nemazus), padare video…aisku irgi ne uz dyka… na ir uzleke ant 1 vietos…popsas visada liks popsu…

Savaitgali per MTV News USA rode shi pseudoskandalinga dueta. Tai ziniu vedejas net bande kazka suregzti rusu kalba ta proga. Reikalas tas, kad ir shtatuose shi grupe sparchiai kyla pirmyn Billboard chartuose. Del to, kad Billboard chartuose vieta perkama shiek tiek abejoju, nors del to man nei shilta nei shalta. Ash vistiek klausausi to, ko tuose chartuose nera. Liežuvis

Nooormaliai…TaipCha chaŽvaigždė

na man tai angiska versija tai tikrai geresne nei rusiska, bet nemanau kad ji verta pirmos vietos…Šypsena)

Taip

OT: ar cia man tik atrodo, ar Galaxy pastoviai dvejinasi???

Tau neatrodo, taip iš tiesų yra …Cha cha
Klubas dar nestbilus … reikia tikėtis artimiausiu metu cia viskas suitvarkys …Šypsena
Na cia apie TATOO diskusija ejna,
tai netrukdysiu daugiau …
Cha cha

tegu tatu pashol p.i.z.d.u

kodel popsas visur grojamas o ne rockas ar jazz? a?

Nu ir saunuoles panos, prasimuse Šypsena

Tikrai ta daina verta 1 vietos.Ji man labai patinka GeraiTaip "All The Things She Said nana naa lialai…’" Cha cha Cha cha Girtas

100 kartuTaip Rusiska visai slamstas buvoBaisu Pykindavo vos isgirdus…Baisu

100 kartuTaip Rusiska visai slamstas buvoBaisu Pykindavo vos isgirdus…Baisu

aga aga Taip t.A.T.u fainulkos, vienintele rus grupe kuri patoinka (nu gal dar alsou)

Nepykit kad ishsireiksiu bet ****as ta TATU ir aplamaj kas pasauliui darosi? Negi UK neturi geroo DJ ir pan???

pilnai sutinku…

saunuoles merginos Gerai