Swrstykliu Klubas.......

Swrstykliu Klubas…

Na jei sugalvosit daryt, tai ir man praneshkit Šypsena
Prisijungsiu Kietas

prie nariu gali ir mane irasyti, toki vienisa 21 metu baxuriuka krila Šypsena nes irgi svarstykles esu, pastoviai svyruoju Apkabinimas

Tai kad wisi kazkokie apmire sian…
TaipMirkt

Visgi jau veloka…Nekaltas Normalus zmones jau miega Cha cha Cha cha

Gerai tada ir as busiu normali… Eijnu miegot. Labanakt wisiemsTaipApkabinimasFlirtasMyliuAngelasMirkt

Labanakt Labas
Ash ir prie normaliu noriu but Angelas, tai ir ash einu Cha cha Cha cha

Na ir ash atrodo nesu nenormalus tad greiciau lakiu i lova :] lanaktis visiems, saldziu ir ramiu BLUSU Niam niam

Kiek zinau ish savo patirties…svarstykles ziauriai gerai moka linksmintis…Nors nuspresti ka nors buna sunku (pasirinkti kluba ar kabaka) , taciau toosai buna Gerai Gerai Todel visia nuosirdziai deduos prie jusu Taip Taip

Turetu buto linksma Cha cha Girtas

Count me in!!! Gerai Mirkt

Nekaltas Idomus pastebejimas, klube 2 brashkes Flirtas ir abi svarstykles! NUOSTABU! Gerai

ir aš svarstyklėLabas

Sveiki. As tokia pusiau svastykle pusiau mergele. Ar mane priimsit i kompanija?Nekaltas

Aisq jei tik nori.
TaipApkabinimasAngelas

normalu normaliem,nenormalu normaliem,normalu nenormaliem,nenormalu nenormaliem…jo…xz…Angelas

TaipTaip Taip

you! Labas esu ir as svarstykle, noriu prisijungt prie svarstykliu klubo!!! Mirkt nepamirskit ir manes!!!Apkabinimas

…atsibodo jau ,nieko nebesugalvojat,tik kopijuojat,
tai gal dar darom 1981m.gimusiu kluba,arba tu,kurie valgo,
ar mokosi,ar vaikshto i tulika…

jooooo.

nu ir notaikos pas kazka!!! nebukit tokie nervuoti!

irasykit i sarasiuka prie svarstykliu Taip

Bet tai ziurau kad kazko tos svarstykles visai neaktyvios… Eiei! Kur jus visi dinge? Musu istiesu jug sitiek daug!