SWAT4 demo
A girdž, kaip užbaigt šią prakeiktą misiją ? Lyg visus ginklus surenku, pranešu racija, bet pats viršutinis objectivas būna in progress…:-\ Beje, daugiau palošiau, tai įdomiau pasidarė…
grafika tai neypatinga, bent man kazkokie zmoniu kunai nerealstiski
Patikėk, grafika tikrai įspūdinga, tik gal šiam screene nėra jos kur išreikšt…
na gal, reikes ismegint ir man kita savaite.
as tia nzn viska padarua tik biski perdaug nes nusaunu ko nereikai bet poto vistike pavaikstua isjungiu visi complete ir tik vienas neivygdytas nes kazko nesusaunu tu visus normaliai surakini su antrankiais ?
ir seip grafika tai gerai tas veiksmas fainas pamato tik priesa iskart jam rekia ant zemes … nu labai fainas laukiu pilno va dar kas nepatiko biski tie antrankiai nenormalaus dydzio
Jo surakinu, tik kai ėjau kažkurį kartą, vienas labai šakojosi, tai draugelis nušovė…
jo tie antrankiai ant kuno lievai atrodo… bet pats grajus zjbys! man patiko patiko dar toks daikciukas kuri pakisi po durim ir gali paziuret kas po jom!
ten tas toks su monitorium as taip jo ir neisnaudojau nes ji pastebejau tik tada kai visos durys jau atidarytos buvo
o tai kas nors perejot sita misija ar ne? bet grajus tai pirkolas jauciama ta atmosfera swat!