Swaigstantys del \"zhwaigzdzhiu\"

Swaigstantys del "zhwaigzdzhiu"

tuos zhmones, kurie tiesiog swigsta pamate sawo mylimiausius atlikejus…apsibliauna…renka parashiukus…plakatus…ejna i wisus ju koncertus, bet kokia kaina…na man taip nera buwe…tai man tie zhmones atrodo keistoki.gal shiek tiek nelabai normalus…o chia yra tokiu?ar ka manote apie tokius?

manau kad tokie nelabai sveiki…

Na, nieko labai gero Nekaltas Bet tai Ju asmeninis reikalas.

Plakatu,iskarpu,CD, parasu rinkimas ir ejimas i koncertus yra labai normalus dalykasTaipDauguma tai pereina,paskui is to isauga …arba neaNekaltas
O vat jau bliovimas ir visa kita yra nesveikumo pozymisKietas

Temu ‘ka manot apie…’ buvo jau labai daug, tad bukit malonus pakeiskit/ patikslinkit pavadinima - neklaidinkit bangieciu…

Na, manau, kad is to ishaugama… ir siaip ‘aciu’… pries koki 10meti ar pan. kai foje isleido ‘as atsisuksiu atgal’ maciau juos laisves alejoj… ziu ir ju knyga pardavineja… ir maikutes… tai paemiau ir viena ir kita, bei 2-3 kartus laisves aleja pirmyn atgal perbegiojau kol pagavau tuos mamutus… dabar turiu parasiukus Mirkt tik algio ne… kazkur padla vegetaras ne su riebiatom buvo Kanda

Kazka panasaus jauciau, kai man buvo 13-16 m. TaipCha cha

Wot tai stiprios emocijos del muzikos buvo…PiktasApkabinimas

su amzhium praeis

Cia dazniau mergino taip "psichuoja"Cha cha
Na,visokios paauglikes,pamaciusios koki savo dievuka(Eminema,R.Williamsa ar galu gale "Pikaso&quotMirkt susileidzia,tai dar pateisionu.Bet kai bobules del Cicino svaigsta-nesuprantuNe

viskas su laiku praeina Šypsena

ok, pakeisiuŠypsena

manau visur reikalingas saikas… kas per daug tas nesveikaLaimingas

Nu jeigu tai ju gyvenimo tikslas Šypsena vieno ar kito atlikejo garbinimas, tai gali buti ir kaip laisvalaikio praleidimas persekiojant savo dievaiti Šypsena (nors nemanau kad tai sveiku zmoniu uzsiemimas)

Kai keliaujate į kokią nors šalį, juk parsivežate kokį suvenyrą, kuris primintų kelionę ar kokį nuotykį.

Taip ir žmonėms, kurie lankosi mėgiamų atlikėjų pasirodymuose reikalinga gauti atsiminimui kokį suvenyrą - parašą ar rankos paspaudimą.

Aš asmeniškai turiu keleto savo mėgstamų atlikėjų parašus ar palinkėjimus ir tai nėra lietuviai muzikantai, nes juos galima susitikti bele kur bare ar gatvėje. Man visai smagu žinoti, kad jei ir daugiau nepamatysiu man įdomių muzikantų pasirodymo, visada gerus prisiminimus pažadins foto, kurią pats dariau ar palinkėjimas ant koncerto bilieto.

Visokiu yra, visokiu reikia Nekaltas

Kai jau net zliumbia, tai tikrai per daug… Nekaltas Bet sheip tai nematau nieko blogo, gerai kad kas nors dar turi kuo zavetis Mirkt

tiesa pasakius, tie kurie nuvaziave i paryziu bando isiamzinti greta eifelio man irgi atrodo keistoki… stovi stuobrys, o uz jo stulpas… na ir kas? paprasykit prof. fotografo ir jis jus su paciu leninu vienoj nuotraukoj iamzins…
verciau padaryt kokia menishka nuotrauka… su fisheye Cha cha Kietas (atleiskit fotografijoj as 0). taip, kad visi kitaip…
as pvz turiu pirma lietuviska cd foje ‘gali skambeti keistai’ su andriaus autografu… dar pora meteliu ir as ji laisvai uz 500lt prastumciau, bet nea Ne bus mano Taip

Nemanau, kad tai jau taip blogai… Pazystu ne viena zmogeli, kuriems jau ~30 meteliu, o jie visai mielu noru vaziuoja i kita sali koncerto pasiklausyti, pasidziaugti savo megstama muzika… Jie tai sau gali leisti… Vienam idomu vaziuot i kalnus, kitam i koncertus… o kad renka parasus, tai pritariu tai nuomonei del suvenyru… Kam ko reikia… As irgi mielu noru pasileidziu i keliones, o kai isgirstu nauja daina ar pamatau nauja klipa automatiskai suklykiu ir dziaugsmoŠypsena

kodel gi ne …
parasu as siaip niekad nerenku
ir net nei vieno neturiu Drovus
bet siaip noreciau kokio mansono turet Cha cha
ir visai ne del to, kad man butu reikalingas tas lapukas su parasu …
o del to, kad kazkiek bent minimaliai pabendrauti Šypsena
o vaziuoti del koncerto i kita sali tai labai normalu Gerai

Hmmm… Nepazistu ne vienos bobules, kuri svaigtu del Cicino… Nekaltas