Sviesus ar tamsus - Stai kur klausimas
Kuris alus geresnis, tamsus ar sviesus?
Pateikite argumentu
Kokie dar argumentai koks labiau paciam patinka tas ir skanesnis
as wisom galunem uz SWIESU
nesamoningas klausimas…spalva neturi nieko bendra su kokybe ir gerumu… viskas tik skonio reikalas
Tik uz sviesu
Sviesus geriau
Man siaip arciausiai sirdies yra EXTRA, bet nespjaunu ir y BALTIJA! Geras alus visada toks bus nepriklausomai nuo spalvos- jis geras!
Sviesus pats skanaiusias. man tamsusis per tirstas ir kartokas, is vis porteriniu klases alus man netinka, vat sviesusu tai jo. Siaip lietuviai aplamai megsta sviesu daugiau nei tamsu. Airiai atvirksciai.
Na man tai bent jau paciam arciau prie sirdies yra sviesus alus, nes nuo tamsaus jau labai nekas ryte buna, tikras siaubas
Jeigu kalbam apie lietuvishka alu - tik shviesus . Nesu gerusi skanaus lietuvishko tamsaus alaus
.
O va chekishkas ir vokishkas tikrai geras tamsus yra .
Taigi renkuosi pagal kokybe, o ne pagal spalva
.
shviesus kaip taisykle buna silpnesnis. o tai manau ir skiria alu nuo degtines
O man sviesus yra neskanus, megstu tik tamsu, nors ir jo nelabai. gerti sviesu ar tamsu prilyginciau klausimui ar gerti naturalia kava ar kava be nuosedu
Sviesus yra chemiskai abdorotas gi ir neturi savo tikros vertes
Geros temos nerūdyja
ziu, Rokkas tampa aktyviu Alaus klubo lankytoju
man tik sviesus…nemegstu tamsaus
tamsusu daug sodresnio skonio, daug tirstesnis. tokio daug nelabai ir isgersi, nes jis sotus. Na, 2-3 buteliukus, man daugiau nelabai tokio lenda.
o vat sviesus visai kas kita, gali pliurpti ramiai, jis daug skystesnis ir lengvaiu bega i gerkle
Na tiesiog laikas nuo laiko reikia ivairoviu, lietau O siaip as ir toliau alui paprasciausiai abejingas…
O tai tau kame kaifas Me beer 43? Kuo daugiau isgerti ir aplengvinti savo pinigine?
Gi pati nurodei kelia i sia tema savo 6-toje zinuteje, uzrakintoje temoje
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/215853.33-=(1056563102
Tik uz sviesu jis svelnesnio skonio, tamsus