Sviesus ar tamsus - Stai kur klausimas

Sviesus ar tamsus - Stai kur klausimas

Kuris alus geresnis, tamsus ar sviesus?
Pateikite argumentu Alus

Kokie dar argumentai koks labiau paciam patinka tas ir skanesnisAlusKietas

as wisom galunem uz SWIESU Mirkt

nesamoningas klausimas…spalva neturi nieko bendra su kokybe ir gerumu… viskas tik skonio reikalas

Tik uz sviesu Gerai Taip Šypsena

Sviesus geriau Taip

Man siaip arciausiai sirdies yra EXTRA, bet nespjaunu ir y BALTIJA! Geras alus visada toks bus nepriklausomai nuo spalvos- jis geras!

Sviesus pats skanaiusias. man tamsusis per tirstas ir kartokas, is vis porteriniu klases alus man netinka, vat sviesusu tai jo. Siaip lietuviai aplamai megsta sviesu daugiau nei tamsu. Airiai atvirksciai.

Na man tai bent jau paciam arciau prie sirdies yra sviesus alus, nes nuo tamsaus jau labai nekas ryte buna, tikras siaubas Baisu

Jeigu kalbam apie lietuvishka alu - tik shviesus Taip. Nesu gerusi skanaus lietuvishko tamsaus alaus Ne.
O va chekishkas ir vokishkas tikrai geras tamsus yra Gerai.
Taigi renkuosi pagal kokybe, o ne pagal spalva Liežuvis Šypsena.

shviesus kaip taisykle buna silpnesnis. o tai manau ir skiria alu nuo degtines Šypsena

O man sviesus yra neskanus, megstu tik tamsu, nors ir jo nelabai. gerti sviesu ar tamsu prilyginciau klausimui ar gerti naturalia kava ar kava be nuosedu Liežuvis
Sviesus yra chemiskai abdorotas gi ir neturi savo tikros vertes Mirkt

Geros temos nerūdyja Juokiasi

ziu, Rokkas tampa aktyviu Alaus klubo lankytojuKietas

man tik sviesus…nemegstu tamsausAlusAlusAlus

tamsusu daug sodresnio skonio, daug tirstesnis. tokio daug nelabai ir isgersi, nes jis sotus. Na, 2-3 buteliukus, man daugiau nelabai tokio lenda.
o vat sviesus visai kas kita, gali pliurpti ramiai, jis daug skystesnis ir lengvaiu bega i gerkle

Šypsena

Na tiesiog laikas nuo laiko reikia ivairoviu, lietau Taip O siaip as ir toliau alui paprasciausiai abejingas…

O tai tau kame kaifas Me beer 43? Kuo daugiau isgerti ir aplengvinti savo pinigine? Apakęs Juokiasi

Gi pati nurodei kelia i sia tema savo 6-toje zinuteje, uzrakintoje temoje Cha cha
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/215853.33-=(1056563102

Tik uz sviesu Niam niam jis svelnesnio skonio, tamsus Veee