svelniausias “pasiuntimas”
kaip galima svelniausiai pasiust zmogu nx,jei neidomus,bet lenda,kaip prie visu labai neizeidziant,taktiskai pasakyt-"eik naxuj? Kalbu apie vieno vakaro ivyki,jei ji pvz draugu drauge…visi sedit…ji lenda…ir lenda … ir lenda… Nu va yra pavyzdziu jei ka pasinaudokit,dekokit -Zmogus-,cia is jo zodynelio istraukta: 1. eik fontanu kirpt 2. eik eziuku ganyt. 3. eik siaudus laistyt. 4. eik pomidorus dziovint. 5. eik kojiniu rukyt. 6. eik ant fortkes pasisupt. 7. eik dykuma siurbliuot. 8. eik zirafu buciuot. 9. eik su impotentu kruztis. 10. eik lysviu sluostyt. 11.eik muila po tazika gainiot
12. eik palta i triusikus susikishk 13. eik kegliais su bobute sulosht 14. eik muses voke traishkint 15. eik dulkes nuo drugeliu sluostyt
taktiskai ir ■■■■■■? hmmm… o tiesiog ne nepadeda? izeisk…ir turetu atstot…
pasakyk mums nelempta buti kartu
nu pvz-gal eik tu kam nors ■■■■ paciulpt ar pan,juk yra daug graziu ishsireiskimu
Tai cia apie joki buvima kartu negali but ir kalbos,mane is namu ismestu,katinas pirstais uzbadytu,kaimynai atsiribotu,jei tokia atsivesciau,bet mandagiai gi norisi kazkaip…as gi negaliu tiesiai sviesiai ■■■■■■,dar iki tokio lygio nedaejo.
Pvz.: “mielasis, eik Tu… nnnnnn----- akti pieno lakti…”
jei rimtai - svelniai niekaip nepasiusi…
smala-prie ko cia mielaSIS?
O pats ar esi girdejes,kad kas nors ka nors butu svelniai pasiuntes?
jo,pe ve ze -gal eik tu mano draugui paciulpk,jis girtesnis
Jei naturalus nepasitenkinimas ir elgsena nenuwaro jo(jos), tai jis(ji) ■■■■■■(-e) arba neturi kur eiti
LOVE,nebutinai
Bucke tada pataisyk mane
o kam išvis ką nors sakyt ? jei pats(-i) nesupranta, tai jau ir žodžiai nepadės
xe xe…maziuk…katiniuk…niu buk gerutis…eik tu nx,gerai…? pakankamai swelnu
kad svelnaiu butu
nu tu esi protingas zmogus,va man ir pasakyk,jei geriau nakti visa,6 valanda uzmigau,9 atsikeliau tam ,kad nueit i sale krepsini zaist,ar cia jau Dauno sindromas,ar dar ne?
Gal tiesiog zmogus isimylejes,arba is tokiu,kurie nesupranta zodzio “ne” reiksmes.Nebutina iskart ji ar ja lochu vadint.O be to neatmesciau galimybes,kad ir pats didziai gerbiamas Blynas galejo mergaitei naiviu vilciu suteikt
tai dazniausiai taip ir buna, kad prisneka visokiausiu nesamoniu, o paskui negali atsikratyt todel visada gerbiu vaikinus uz tiesa, kad ir kokia ji butu
jokiu vilciu,as ne toks
o draugiskumas ir siaip bendravimas yra ne vilties suteikimas