Sveikuciai!

Sveikuciai!

Na man tikrai dar ne 30, bet gal ir noreciau, kad tiek butu… Gal problemu butu siek tiek maziau…Nekaltas Zodziu, noriu jusu, kaip vyresniu ir daugiau maciusiu gyvenime, paklausti, kada galutinai "atsiskyrete" nuo seimos? Turiu omenyje, kada tevams nebereikejo jusu remti materialiai? Va as esu dar tik pirmakursis, beviltiskai ieskau darbo ir nekaip sekasi, nors sugebu tikrai daug ir esu sportininkas bei kaimo vaikas (geraja prasmeŠypsena). Turiu tokia problemyte kaip dideli nepriklausomybes jausma ir man labai trukdo gyventi ta mintis, kad turiu buti islaikomas. Nesvarbu, tevu ar ne. Niekad ju nieko neprasydavau, viska stengdavausi uzsidirbti pats ir ne todel, kad jie negaletu padeti ar nesutarciau su jais… Tiesiog toks esu…

Kuo anksciau ,tuo geriau…kai pamperiu nebereikia gali ir tapt nepriklausomu…Cha cha

15 metu isejau is namu, kaip ir tapau nepriklausomu, kai situacija privercia atrandi ka veiktMirkt

labas as dar neturiu 30 tai ate JuokiasiVyras

Kai tik pradėsi dirbti normaliai taip ir atsiskirsi.

Pazistamas jausmas, kad ji kur. Aciu dievui jis jau toli toli praeityje. bet galiu pasakyti, kad kol nepradesi normaliai dirbti, tol teks siurbti faniera is teveliu, kad ir kaip nemalonu, nes kitaip reiks suri grauzti ir vandeniu uzsigerti. as pvz. pradejau dirbti besimokydama jau pirmame kurse, ramu buvo, kad tevai negali prikisti, jog sedi ant ju sprando.Šypsena