Sveikinu su pačia maloniausia švente!!
oba cia taj geras
nezinojau kad tokia diena yra
Kokia diena? Kur pirma žinutė dingo?
Hr hr mano klaida, paskubėjau sveikinti, pasveikinsiu po poros dienų Taigi galima būtų visą šitą klaidą panaikint
pirma zinute istryne
x-file
durnas?
kokia cia svente yra rugpjuty?
u neprasta svente
A tai ku cia buwo? ot irgi…
nu dieve dieve, kur tie moderatoriai…
dievo ner
Na kadangi jau nespėjau žinutės ištrinti, tai… Vėlgi sveikinu, tik į priekį, sory už klaidą, suklaidino mane ***** Rugpjūčio 8 - Tarptautinė orgazmo diena Tarptautinė orgazmo diena švenčiama nuo 1998 m. Šventės šūkis - Vientisas pasaulio orgazmas. Tai energijos, ekstazės, malonumo diena. Šventę raginama švęsti visame pasaulyje - nuo Aliaskos iki Zimbabvės (nuo šalčiausios vietos iki karščiausios ir nuo A iki Z). Kaip švęsti? Vienam ar dviese, ar grupėmis, kaip tik patinka. Šventės iniciatorius biseksualas Aleksas Hirka teigia, kad šią dieną verta dovanoti seksualias dovanas, kaip dovanos dovanojamos per Kalėdas; vaidinti įvairius vaidmenis, persirengiant kaip per Helovyną; prisiekti meilę kaip per Valentino dieną. Terminas “orgazmas” (aukščiausias lytinio pasitenkinimo laipsnis) kilo iš graikiško žodžio “orgao” - degti aistra. Orgija kažkada buvo vadinamos romėnų ir graikų apeigos, skirtos dievams, dažniausiai vyno ir pramogų dievui Bakchui arba Dionisui garbinti. Tų puotų metu buvo mėgaujamasi visais malonumais, nieko nesivaržoma, todėl galiausiai žodis “orgija” pradėtas vartoti ištvirkavimo prasme. Info: TomS **** Nespėjau ištrinti jos, per greit atsakė žmonės ;p Taigi… dar pora dienų iki tikros šventės, bet švęsti galima pradėt kaip ir dabar
nieko nesuprantu, kokia šventė, kur kada??
bachurs tu kiets
Gera šventė, be šventės
Ale sventa Jadze … Del Merlino meiles
nereik man jo meiles
Nu jis tipo db ant taves supyks …
(aisq merlinas - ne as
)
…vienintele shvente, kuria shvenciu rugpjuti, tai mano gimtadienis…
o blt kokia svente!!
kuri nori pasvest kartu?