Sveikinimai

Sveikinimai

Taigi - su gimtadieniu musu SK doroves sergetoja (ta prasme, moderatoriu) - jura! Triskart valio Laimingas Alus

TaurėTaurėTaurėTaurė

nors ir ne koks is jo moderatorius bet su gimtadieniuKietas
ir vel 13 stogas kelnosisŠypsena

su sventem ! AlusAlusAlus !!! tikiuos isiandien upes alaus liesis !!! Mirkt

Kaiptik alaus buteli turiu salia taj izgersiu i tavo svejkataŠypsenasveikinuAlus

arba snapso

gale sporto clubo meeta padaryt pas save per gimtadieni visgi moderas…Cha cha

Prisidedu ir as prie sveikinu kolegai. Linkiu, kad niekad netruktu Alus Taurė ir Moteris

p.s. Del tos Soliarskio serijos - del fotkiu tinkamumo galerijai galima gincytis, bet mano subjektyvia asmenine nuomone - tokia lygio fotkes deda ir Lrytas, kodel negalime mes? Laimingas

Nuosirdziai sveikinu! I tavo sveikata Taurė

kadangi Juro nesimato,tai jau reiškia yra pradėjęs švęsti.

Tai nepamažinkTaurėTaurėTaurėAlusAlus,nepamirškMoterisLūposŠirdisApkabinimas ir kad po visko nebūtųBaisuPavargęsVeee

atsimenu kazka blogo jis man yra pridirbes, bet anyway prisidedu ir sveikinu Alus

geru tau bobu ateinancius metusŠypsena

Sveikinu labai labai Mirkt Cia tiek visko prilinketa, kad nebelabai bera ka pridurti. Taip kad - GYVENK IR ZVENK LūposCha cha

prisidedu prie sveikinimuAlusAlusAlus ilgu ir sportisku tau metu dede JuraiLaimingas

Labas Labas Labas aciu aciu aciu visiems jumi uz sveikinimus. ypac Soliarsky, kuris nepamirso. matyt profaila karts nuo karto paziurineja Juokiasi

turiu pranesti visiems dziugia (kitiems nelabai) naujiena: pora trejeta dienu moderavimo is mano puses nebus Girtas nesunku suprasti kodel Cha cha teip kad bukit draugiski, nesikoliokit, neprovokuokit ir svarbiausia - neskriauskit naujoku Labas visiems po virtualu Alus arba Taurė na o specialiai rio Kava nuo manes. realus bus prie progos, kuria jau jus suraskit Mirkt

aciuuuuuu Lūpos Lūpos Lūpos

juras gers telsiuosŠypsenaJuokiasiJuokiasiJuokiasiGeraiGeraiGerai

Sveikijimai linkim suvartoti ne viena Alus gauti daug Dovana ir,kad svarbiausia netruktu Moteris kompanijoje Šypsena

juras gers kaune, tik ne barake. nieko netruks Girtas

nepamirsk viena kita ir musu SK ir mus pakelti AlusAlusAlus Mirkt

tai eik dalyvaut o ne nete sedekŠypsena