Sveiki reik pageldos :D

Sveiki reik pageldos :smiley:

Ar galejo sugest, nuo to kad stovejo uzkurtas gam ilgai, tiksliau toke beda kolega vakar uzbaliavojes nutare pasisildyt masina ir uzkures nuejo miego, mazdaug 5-6 valandas automobilis burzge uzkurtas laisvu gazu. Ar galejo kas nutikti, temperatura tikrai nebuvo uzkilusi tai yra vanduo neuzvire Ne bet jis man sian aiskina kad kazko negraziai dirba, bet pazejom tepalas ok viskas ok ar galejo kas prikept? p.s edit as vazivau man norma matyt zmogui paranoja Nekaltas

ar tas “kolega” tai tu pats ? Juokiasi

high-five, nea vakar nebaliavojau niekur Ne gaila Cha cha

Tas tavo kolega po snapso matomai labai dirglus… Cha cha

jei truktu kokiu skysciu tai gal kas ir atsitiktu…

ponas, nzn siap zmogus ne prie technikos, tai yra pats nelabai ka ir tvarko ar daro, tai jei zmogus nezino kur pas jy pilasi tepalas as manau tuom viskas pasakyta. nes as irgi jam meginau sian paaiskint kad nu ble niekas gi nesidaro koks skirtumas ar stovi ir pliurpe ant laisvu ar vazOja Ufff

vyrai kokios mazdaug sanaudos uzkurto lengvo automobilio,stovint,apytikriai… Girdejau fura ima 3 litrus per valanda? Tai kiek lengva gali imt?

Aj dar nepaminejau mataras 2,2dci Cha chap.s kokios fainos posukiu svirteles pas scenikus Juokiasi Angelas Apkabinimas Kietas

Duok ‘‘prasratsa’’ ir pasitaisys.

nieko neturejo atsitikt. jei ausinimo skystis uzkaista - yra ventiliatorius.

Helix, a mozna palitovskamu?

dek per tapke gatvej, kad prasisiktu masina

Kad prasitriestu… Gerai

Prasratsa, tai tiek pat kiek stovejo - visa nakti- vaziuot Taip Ufff

Bleee lauke lijundra Pavargęs kaip reisk ryt vazOt dovanu NekaltasRobikas, tai anas gales po svenciu kokias dvi dienas veziot girtOklius kol tas 5-6 valandas vazOs nepertraukiamai Cha cha

UB,nuo 0.5l iki 0.8ltr

Ka burtininkas sake vw tipa ima ~0.3- 0.4 valandai Nekaltas

skoda fabia 1.4tdi butent tiek ir ima

aš vidurki imu,net bendzinini ikalkuliavau.