Sveiki man labai reikia jusu pagalbos.Man reikia suzinoti viska apie vyriausiaji pabroli.

Sveiki man labai reikia jusu pagalbos.Man reikia suzinoti viska apie vyriausiaji pabroli.

Tai va gal galit padet.Mane pakviete i vestuves buti vyriausiuoju pabroliu ,taigi ka reikia daryti.Zinau kad tai nemazai man kainuos

svarbiausia -kad tam pabroliui stovetuGerai o visa kita -nuo pamerges priklausoCha chaDrovusNekaltas Klausk konkreciau kas dominaKietas

domina viskas.Kiek mazdauk buteliu reiks na pinigu ir ten kiek zinau labai jau reiks vesti vestuves kad neliudetu sveciai nu vienu zodziu reikia info nuo A iki Z

gal civilizuociausias budas - susieiti su jaunaisiais ir aptarti ko ir kaip jie nori. As tai net pasiimciau popieriaus ir susirasyciau.
O kai prades kiekvienas savo daryt tai bus kaip
lebed’ shchuku rakomBaisu
Pavargęs

Visiskai teisingas pastebejimas Taip Siaip liksmina prislys ir svocia, tad tau juokdariu but nebutina Nekaltas O $ pasiimk daugiau, jei liks - pakeliui i namus pragersi Girtas Cha cha
Na skaiciuokim butelius: Prie santuoku rumu ateis sveikintojai (1). Pakeliui prie tilto sampano isgersite (1). Manau, kad gamtoje jaunimui pasiausti pirslys pasirupins Cha chaTaipMuzikantams sugriztant jauniesiems i namus (1). Muzikantams ryte, kai reiks batus issipirkti (1). bendram stalui (1). Anksciau pijokai pabroliu pamerges vogdavo Flirtas, o dabar ar laikomasi tradiciju Nezinau, bet jei reiks ispirkai buteli galesi ir nuo stalo nugvelbti Liežuvis. I togo - nei daug, nei mazai = 5 buteliaiNekaltas Gal dar ka nors pamirsau???

Beje, jei vestuves siuolaikiskos, tai pirsliu nebus ir ju pareigas reiks atlikti tau. Tuomet vestuves vyks restorane, tad buteliu jei reiks ten ir nusipirksi Liežuvis Vis tik prie santuoku rumu vertetu pasiimti butelaitiTaip

Ox Pavargęs Prirasiau visokiu veju Juokiasi
Paklausyk adidas01 - jis protingai kalba - nueik pas jaunavedzius ir susiderinkite viska.

Pagal mane vyriausiam pabroliui dar reiks 1 butelio stalui sugrįžus išsipirkti… Nekaltas Ir saldainių pasiimk, nežinau kur vyks vestuvės ir kokie papročiai, bet kai užtveria kelią, vaikai saldainių prašo Taip
O šiaip tai tikrai saugok ne tik savo pamergę, bet ir eidamas miegot gerai paslėpk batus Cha cha nes muzikantai mėgsta juos pavogti, paskui prašo išpirkos…

Nu tau kaip vyriausiam,jeigu bus imamas shliubas,reiks pasirupinti pinigeliu surinkimu,kad nepritruktu nei zakrastijonui nei klebonui nei vargoninkui,o vestuviu metu zhiureti kad visi turetu ka gerti(valgis nebutina)chia jau pagal kiekvieno nora,kas nores ushkas ir svarbiausia veizek kad kas nenuviliotu tavo pamergesCha cha

,ir nepratrauktu taip sakant,Cha cha

nu gerai apie butelius ir saldainius aisku, o ka galit pasakyti apie visokiu tostu sakymus ir t.t. ir kiek aprangos pasiimti

Kai gerai ikalsi tostai patys ateis i galva,o nashchiot garderobo tai zhiurint kur miegosi ir kaip skrandzhio turinys laikysis vidujeCha cha

Dabar tavo pagrindine pareiga - atklabet jaunaji vesti Nekaltas Tik pagalvok…ir jam ir sau pinigeliu sutaupysi… Mirkt

idomi mintis
bet manau neatkalbesiu jo vesti

Pasiimk apie 8 puslitrius degtines ir 3 - 4 butelius sampano.
dar pasiimk pora kilograma pigesniu saldainiu, reiks issipirkineti kelia.
Dar ir kelyje "benzinas baigiasi" vairuotojams gali prireikti.
gali buti stalai buti uzsesti, reiks issipirkti.
Ir seimininkes gali nureketuoti.

taciau per nakti galit patys prisirinkti batu, drabuziu ir kt. Is muzikantu galit nukniedyti ju instrumentus. Ryte pareikalausit atsipirkti.
Kita diena, kiek buvau nusivezes, parsiveziau dar daugiau. Geri pabroliai pasitaike, tai gerai pasiautem, tad kita diena nureketavom kaip reikalas.

Viska turi derinti su jaunavedziais ir nezinau,bet praejo tie laikai kai pabroliui reikia viska supirkti.Dabar reikia tik minimaliai nusipirkti saldainiu ir keleta butelaiciu geralo.TaipVisa kita pasirupina jaunavedziaiTaip

Nepamiršk prisipirkti sargių "BILLY BOY" kad po to ir tau nebūtų OI JOI JOI…LiežuvisJuokiasiJuokiasi