Sveiki man labai reikia jusu pagalbos.Man reikia suzinoti viska apie vyriausiaji pabroli.
Tai va gal galit padet.Mane pakviete i vestuves buti vyriausiuoju pabroliu ,taigi ka reikia daryti.Zinau kad tai nemazai man kainuos
svarbiausia -kad tam pabroliui stovetu o visa kita -nuo pamerges priklauso
Klausk konkreciau kas domina
domina viskas.Kiek mazdauk buteliu reiks na pinigu ir ten kiek zinau labai jau reiks vesti vestuves kad neliudetu sveciai nu vienu zodziu reikia info nuo A iki Z
gal civilizuociausias budas - susieiti su jaunaisiais ir aptarti ko ir kaip jie nori. As tai net pasiimciau popieriaus ir susirasyciau.
O kai prades kiekvienas savo daryt tai bus kaip
lebed’ shchuku rakom
Visiskai teisingas pastebejimas Siaip liksmina prislys ir svocia, tad tau juokdariu but nebutina
O $ pasiimk daugiau, jei liks - pakeliui i namus pragersi
Na skaiciuokim butelius: Prie santuoku rumu ateis sveikintojai (1). Pakeliui prie tilto sampano isgersite (1). Manau, kad gamtoje jaunimui pasiausti pirslys pasirupins Muzikantams sugriztant jauniesiems i namus (1). Muzikantams ryte, kai reiks batus issipirkti (1). bendram stalui (1). Anksciau pijokai pabroliu pamerges vogdavo
, o dabar ar laikomasi tradiciju
zinau, bet jei reiks ispirkai buteli galesi ir nuo stalo nugvelbti
. I togo - nei daug, nei mazai = 5 buteliai
Gal dar ka nors pamirsau
Beje, jei vestuves siuolaikiskos, tai pirsliu nebus ir ju pareigas reiks atlikti tau. Tuomet vestuves vyks restorane, tad buteliu jei reiks ten ir nusipirksi Vis tik prie santuoku rumu vertetu pasiimti butelaiti
Ox Prirasiau visokiu veju
Paklausyk adidas01 - jis protingai kalba - nueik pas jaunavedzius ir susiderinkite viska.
Pagal mane vyriausiam pabroliui dar reiks 1 butelio stalui sugrįžus išsipirkti… Ir saldainių pasiimk, nežinau kur vyks vestuvės ir kokie papročiai, bet kai užtveria kelią, vaikai saldainių prašo
O šiaip tai tikrai saugok ne tik savo pamergę, bet ir eidamas miegot gerai paslėpk batus nes muzikantai mėgsta juos pavogti, paskui prašo išpirkos…
Nu tau kaip vyriausiam,jeigu bus imamas shliubas,reiks pasirupinti pinigeliu surinkimu,kad nepritruktu nei zakrastijonui nei klebonui nei vargoninkui,o vestuviu metu zhiureti kad visi turetu ka gerti(valgis nebutina)chia jau pagal kiekvieno nora,kas nores ushkas ir svarbiausia veizek kad kas nenuviliotu tavo pamerges
,ir nepratrauktu taip sakant,
nu gerai apie butelius ir saldainius aisku, o ka galit pasakyti apie visokiu tostu sakymus ir t.t. ir kiek aprangos pasiimti
Kai gerai ikalsi tostai patys ateis i galva,o nashchiot garderobo tai zhiurint kur miegosi ir kaip skrandzhio turinys laikysis viduje
Dabar tavo pagrindine pareiga - atklabet jaunaji vesti Tik pagalvok…ir jam ir sau pinigeliu sutaupysi…
idomi mintis
bet manau neatkalbesiu jo vesti
Pasiimk apie 8 puslitrius degtines ir 3 - 4 butelius sampano.
dar pasiimk pora kilograma pigesniu saldainiu, reiks issipirkineti kelia.
Dar ir kelyje "benzinas baigiasi" vairuotojams gali prireikti.
gali buti stalai buti uzsesti, reiks issipirkti.
Ir seimininkes gali nureketuoti.
taciau per nakti galit patys prisirinkti batu, drabuziu ir kt. Is muzikantu galit nukniedyti ju instrumentus. Ryte pareikalausit atsipirkti.
Kita diena, kiek buvau nusivezes, parsiveziau dar daugiau. Geri pabroliai pasitaike, tai gerai pasiautem, tad kita diena nureketavom kaip reikalas.
Viska turi derinti su jaunavedziais ir nezinau,bet praejo tie laikai kai pabroliui reikia viska supirkti.Dabar reikia tik minimaliai nusipirkti saldainiu ir keleta butelaiciu geralo.Visa kita pasirupina jaunavedziai
Nepamiršk prisipirkti sargių "BILLY BOY" kad po to ir tau nebūtų OI JOI JOI…