sveikatos bukle
As gyvenu labai juokingai- kiekviena diena verkiu, o vakarais pusrycius valgau. Praeita savaite buvau isejes is proto ir kokias tris dienas prote nenakvojau. Grizau vakar i prota, atsirakinau tyliai duris…
Manau sau- atsigulsiu tyliai, protas nesupras, kad buvau isejes. Ale kur tau, pabudo ir kad eme rekti:
-Kur tu, beproti, vaikscioji be proto?
As bandziau jam teisintis, kad vaiksciojau, nors ir be proto bet su jausmais. O jis neklauso ir rekia toliau:
-Kokie gali buti jausmai be proto? Asilas galbut irgi geriausiu jausmu kupinas, bet tai nereiskia , kad jis ne Asilas…
Zodziu, baremes su protu iki vidurnakcio, mano jausmai neislaike ir pradejo zliumbti. Isivaizduok kokia sunki mano padetis -jausmai verkia, protas rekia…O cia dar kazkas tik
krims pasonej. Ogi ziuriu-sazine grauzia.
Ar nesijauti kartais ir tu …?
Tiesa sakant net nezinau
Nieko nesupratau, bet tai baika…
As taip nesijauciu.
Nepriimkit taip rimtai, juk tai tik pasaka su realybes krisleliu
o sazhine uzh ka?
Nezinai kam reikalinga sazine?
Rekia rekia ir mano protas,dabar itino sazine tai isvis nerealiai grauzia,nes jausmai is kelio veda,ir siaip,buna man taip daznai…
et bet kai proto neklausau tai dabar manyje bardakas-mokslai tuoj man ragus uzstatys
…greiciau tas protas ateitu…gal tu atsargini kartais turi?
buciau dekinga…
O sazine nepadeda susigrazinti proto? Tada reiktu pasitelkti ir valia
Ner tos valios!!!-buvau laikinai ja savyje atradus,siaip ji islenda karts nuo karto…bet dabar uz ja pasirode stipresni draugai,nauju ispudziu noras,linksmybes,keliavimas…
baigsis man nekaip jauciu…
tai gal tada man bent valios,jei ne proto paskolink
Galeciau paskolint ir valios ir proto, bet kokiu adresu siusti?
Tiesa kokio dydzio reikia? Juk nieko man negaila del taves.
Wow!!!ikvepimas mane tuoj pagaus nuo tavo siltu zodziu
bet kad tu man sujudinsi jausmus ir tada jau net tavo skolintas protas,bei valia nieko nepades…mane tik uzkabink ir viskas…sakes
Siaip valios noreciau XXL dydzio, na o tada su protu galeciau ir palaukti…nebent koki truoiniuka man mesteletum-vis nepakenks
O tau siuntimas gali brangiai atsieiti
nes as dabar truputeli VOkietijoje ta savo prota svaistau…
Visi mes kazkur esam bet susitinkam vis tiek cia. Gerai paieskosiu ir tavo dydzio