Svarke
parsinešiau alaus
Dokumentu neprase?
o as kai pamatau zenonus p.isu halogenus+priesrukinius+ilgasias
Magnum teisingai reik kovot su tom šetono išperom
Ble atsimenu laikus, kai zeniai buvo kiekvieno burzujaus svajone
kai man pi.sa, as atgal stogo leNpas ijungiu
bl pas mane viena lempa sulauzyta ir labai sviecia i virsu,jauciu akina kitus,reik kazka daryt.bet svarbu ne zenonai
o kai jungia stogo lempas apsisuku ir tas stogo lempas sukisu i snuki
Del tokiu “piseju” ketinu dar ir i ilgas susidet xenonus ir pasikelt aukstyn Manau nekils noras juokaut niekam pries tokias svieseles zudikes
ub>o as nepagailesiu poros simtu litu ir idesiu zenonus i halogenus ir priesrukinius…galesi grozetis jei i vln atvarysi
Magnum,dek,kad ir ant stogo lempas su zenonais,as su tamsiais vairavimo akiniais vazineju,jie man nuima visus spindejimus praktiskai jokio akinimo ar zenonai ar ilgos, man vienodai kas ka jungia O Vilniuj bunu retai.Reiks tik pas Gianni i svecius kada nuvaziuoti
P.S i halogenus ir priesrukinius tau reikes jau 2 komplektu,tai uz pora simtu neprasisuksi
400 kaip minimum.Bet as zinau kad tu nieko nedesi,tik daug sneki ir tiek
UB, kas per okiniai vairavimui? Cia nakti? Dienai ir laisvalaikui turiu akinius, bet vat nakti tai su jais per tamsu o be ju akys isvarva per priespriesai vaziuojanciu sviesas.
ub>daug tu zinai turiu 2 savo i dar tarnybine auto
tad zenonus firma apmokes
Kosmoz,na akiniai su visom dangom geriausiom,antirefleksinem,uv ir t.t ir plius tamsinti as tiksliai nepamenu kiek bet apie 70% mazdaug,as juos nesioju visur praktiskai isskyrus namus ir darba.Vairuoju su jais ir vaikstau mieste.Tamsina jie vaizda truputi,bet nedaug,nakti vairuot labai ok su jais Ir tie akinimai zymiai maziau veikia
Tik zmones kazkaip keistai ziuri,galvoja kad su akiniais nuo saules vaikstau,zinai biski keistoka matyt atrodo kai baxuras 2 nakties eina per miesta su tamsiais akiniais
ai, cia tau regai koreguot akiniai tik jau nagli, jo?
o kuo skirias jusu vadinami “halogenai” nuo “priesrukiniu”?
Kosmoz,taip Nenorejau as paprastu akiniu todel dariausi pagal specialu uzsakyma kad tiktu ir vairavimui ir siaip neatrodyciau kaip keturakis,o dabar atrodo kaip akiniai nuo saules,jie beje ir tokia funkcija atlieka
Meliuk,manau halogenai,tai butu kaip ir papildomos lempos,jeigu priesrukiniai yra tose paciose lempose kur ir trumpos pvz.Kitose masinose priesrukiniu nera tose paciose lempose,todel priesrukinius deda i buferius.Vat.Pas mane pvz priesrukiniai tose paciose lempose,bet buferyje yra skyles papildomom lempom,tik as nezinau kas ten,ar priesrukiniai ar halogenai detusi.Realiai pas mano mersa ejo papildomi zibintai tik pas C36 AMG ir tas lempackas gaut sunku,su AMG buferiu nebent.Tai va,tokie reikaliukai.