Svarke

Svarke

parsinešiau alaus Gerai

Dokumentu neprase?

o as kai pamatau zenonus p.isu halogenus+priesrukinius+ilgasias Mirkt

Magnum teisingai Gerai reik kovot su tom šetono išperom Blogai

Ble atsimenu laikus, kai zeniai buvo kiekvieno burzujaus svajone Cha cha

kai man pi.sa, as atgal stogo leNpas ijungiu Gerai

bl pas mane viena lempa sulauzyta ir labai sviecia i virsu,jauciu akina kitus,reik kazka daryt.bet svarbu ne zenonai Kietas

o kai jungia stogo lempas apsisuku ir tas stogo lempas sukisu i snuki Flirtas

Del tokiu “piseju” ketinu dar ir i ilgas susidet xenonus ir pasikelt aukstyn Mirkt Manau nekils noras juokaut niekam pries tokias svieseles zudikes Paplepėkim

Žliumbia

ub>o as nepagailesiu poros simtu litu ir idesiu zenonus i halogenus ir priesrukinius…galesi grozetis Cha chajei i vln atvarysi Cha cha

Magnum,dek,kad ir ant stogo lempas su zenonais,as su tamsiais vairavimo akiniais vazineju,jie man nuima visus spindejimus praktiskai jokio akinimo ar zenonai ar ilgos, man vienodai kas ka jungia Mirkt O Vilniuj bunu retai.Reiks tik pas Gianni i svecius kada nuvaziuoti Cha chaP.S i halogenus ir priesrukinius tau reikes jau 2 komplektu,tai uz pora simtu neprasisuksi Mirkt 400 kaip minimum.Bet as zinau kad tu nieko nedesi,tik daug sneki ir tiek Mirkt

UB, kas per okiniai vairavimui? Cia nakti? Dienai ir laisvalaikui turiu akinius, bet vat nakti tai su jais per tamsu o be ju akys isvarva per priespriesai vaziuojanciu sviesas.

ub>daug tu zinai Juokiasituriu 2 savo i dar tarnybine auto Mirkttad zenonus firma apmokes Cha cha

Kosmoz,na akiniai su visom dangom geriausiom,antirefleksinem,uv ir t.t ir plius tamsinti as tiksliai nepamenu kiek bet apie 70% mazdaug,as juos nesioju visur praktiskai isskyrus namus ir darba.Vairuoju su jais ir vaikstau mieste.Tamsina jie vaizda truputi,bet nedaug,nakti vairuot labai ok su jais Mirkt Ir tie akinimai zymiai maziau veikia MirktTik zmones kazkaip keistai ziuri,galvoja kad su akiniais nuo saules vaikstau,zinai biski keistoka matyt atrodo kai baxuras 2 nakties eina per miesta su tamsiais akiniais Cha cha

ai, cia tau regai koreguot akiniai tik jau nagli, jo?

o kuo skirias jusu vadinami “halogenai” nuo “priesrukiniu”? Cha cha

Kosmoz,taip Šypsena Nenorejau as paprastu akiniu todel dariausi pagal specialu uzsakyma kad tiktu ir vairavimui ir siaip neatrodyciau kaip keturakis,o dabar atrodo kaip akiniai nuo saules,jie beje ir tokia funkcija atlieka MirktMeliuk,manau halogenai,tai butu kaip ir papildomos lempos,jeigu priesrukiniai yra tose paciose lempose kur ir trumpos pvz.Kitose masinose priesrukiniu nera tose paciose lempose,todel priesrukinius deda i buferius.Vat.Pas mane pvz priesrukiniai tose paciose lempose,bet buferyje yra skyles papildomom lempom,tik as nezinau kas ten,ar priesrukiniai ar halogenai detusi.Realiai pas mano mersa ejo papildomi zibintai tik pas C36 AMG ir tas lempackas gaut sunku,su AMG buferiu nebent.Tai va,tokie reikaliukai.