Svarbu MES BE naujo autosporto forumo nenurimsim Prasau atkreipkite savo DEMESI

Svarbu MES BE naujo autosporto forumo nenurimsim !!! !!! Prasau atkreipkite savo DEMESI

Mes norime, kad banga atidarytu nauja foruma, pavadinimu F-1 bolidas , kuriame butu rasoma svarbios F-1 naujienos ir t.t. Kas taip pat norite atskiro F-1 foruma rasykite TAIP

Aciu

O ka rašyti jei nenori? Cha cha O šeip jei labai domina F1 tai apačioj banneris vienas yra. Gali pasimėgauti garsais, ten dar ir šioks toks bolidas važinėja Cha cha

O jei rimtai, pamiršk, tam yra sporto klubas, gali nesivargint, nes GARANTUOJU kad toks forumas nebus kuriamas.

O as be kovos nepasitrauksiu. Sportas ir F-1 man yra 2 skirtingi dalykai

tai tada tu duhas esi
tai kas tada yra f-1?

Man tai daugiau nei sportas.Man tai gyvenimo budas, asile.

o taip,sukurkite F-1 foruma!Ne,geriau iskart klubaTaipIr tegu ten istisai tas bolido garsas skamba ir uziaTaip

Cia tipo kritika ar is sirdies pareikstas palaikymo zodis. As jauciu, kad bendraminciu as surasiu mazai Liūdnas Liūdnas Liūdnas

mm… ir uz kokia komanda, jei nepaslaptis, vaziuojate? Nežinau

siaip jus kolega tikrai stokojate sveiko proto, nors jusu kvaili istikinimai ir yra nuosirdus, bet pagalvokit… sukurs f-1 foruma… tada teks ir lauko teniso… ir krepsinio ir futbolo… forumus kurti… o as dar pradesiu reikalauti, kad noriu regbio ir kerlingo forumo…
tuomet ne uz kalnu kai kas nors ims reikalauti avril lavigne, delfinu ir eminem’o forumu…
noops… Blogai

Tu teisus Liūdnas Liūdnas

Na, as palieku musio lauka tarp F-1 gerbejo ir mano kritiku. Nors mane kankina nuojauta, kad as pralaimesiu si musi, bet vis dar liks nepralaimetas karas. Tad labai prasau, prisidekite.

sakau eik i sporto kluba ir ten dikutuok apie f-1

O tu, asile, nekomplikuok mano verslo.

greiciau sirdinga kritikaMirkt
F-1 man patinka,pasiziuriu tuos vaziavimus,bet nemanau,kad tam reikia atskiro forumo.Sporto klubo tam pilnau uztektuTaip

visus vadindamas asilais dar bana ant bangos uzsidirbsi,o ne f-1 foruma.Ir koks gi tas tavo verslas leisk paklausti?Gamini bolidus?Šypsena

tu pries mane snargliau nekelk balso nes pastatysiu i vietaKandaPiktas

ir išviso su tokiu pasiulymu tu nejuokink žmonių

Tam yra Sporto klubas, jokiu problemu eik ten ir diskutuok F1 temomis. Šypsena

Tam yra skirtos 2 temos
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/156042.241-=(394693725
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/154207.102-=(116831397

i temos autoriaus pageidavima vakar buvo is dalies atsizvelgta. ijunkit garsiakalbius, pasijusit kai f-1 trasojeCha cha