Svajoniu narys

Svajoniu narys

not Ne

ilgas kai nusiskuuto,tai kaip ir normalus gezas atrodo…o buvo toks luoxs kaip masiulis.A. Cha cha

malonu ,kad susiprato zmogelis,juk jei ir si karta butu nesutikes,po karjeros geda butu zingsni zengt tevynej

Gerai

taigi reket reket, kad ne lietuvis parsidavelis, o db jau svajone cia jusu pasidare Juokiasi

nemaisyk cia manes prie kitu, nes apie ilgauska ne puses blogo zodzio nebuvau sakes.

as ir nieko nesu sakes apie ilga Ne

Gerai

Malacius, tikekimes viskas bus gerai ir pamatysim ji kraunant per kirilenko Valio

Senukas. Kur buvai anksčiau? Man atrodo, čia jis turėtų džiūgaut, kad siūlom į rinktinę. Nes dabar kaip su kokiu dievu čia elgias. Blogai

Gerai duskit jus pesimistai,kas buwo tas buwo.live on… Špyga mldc kad noras yra zaist Šypsena

Vo su tokiu centru, tai pzda Gerai Krepšinio kamuolys Valio

Nu gal ir bus kazkas Nekaltas

nebukim rusais ir kitatauciu i rinktine neimkim

Kietas paimtume auksciausias vietas ir be ilgo, tik ilgo buvimas rinktinej “patenkins” labai daug vyruku, kurie lauks jo pasirosdymo… bet atejus varzybu metui, tas “orgazmas”, kuri gavo fanai, budami laukimo stadijoj iki varzybu, gali nusivilti… bet cia as nesiplesiu labai, tiesiog turekit kazka omeny is manes Mirkt Labas

cheki filosofija tokia juokinga, kad net verkti norisi. supranti tavo nuomone nemanau kad kazkam rupi pasapaliavai, papezejai cia forume ir viskas. Kad turetum kazka konkretaus galetum diskutuot, bet dabar esi sharabaska barabaska tai nera ka ir kalbet su tavim.

giovanni, fale tu, jeigu tau neidomi, tai tu ir nekreipi i ja demesio… o jeigu vaidini kazkoki tai veikeja, per kuri turi pereit visa tiekiama informacija sk, tai klysti… buk savo vietoj ir toliau puliuok… kiekvienam pusdebiliui, tokiam kaip tu, as neturiu nieko aiskint ir nuomones ipersinet… ateis laikas, kai akiu nepakelsi i mane, is tos gedos, kad cia “tas checki, kuris mus juokino” , ir kad jis mane i vieta pastate… laisvas siam vakarui Mirkt Labas

checki visur gaidynamas Liūdnas

Tūsas