SVAJONIU LYGA

SVAJONIU LYGA

PAsidalinkite patirtimi kaip kam sekasi ir kur internete galima rasti sio Eurolygos zaidimo rezultatus

jei gerai atsimenu, viena mano komanda siuo metu yra 37 vietoje (162 taskai)…
beje, labai grauziausi nagus…, sudariau viena komanda, kurios pagalba po pirmo turo buciau buves trecias (182 taskai), taciau siunciant sms’a nuluzo telefonas, kuri turejau galimybiu pasikrauti tik kita diena, kai registracija jau buvo baigta Liūdna

taip pat labai apsisoviau del keliu zaideju…, i keliu komandu sudeti itraukiau zaidejus (Rimaca, Reyesa), kurie dabar yra traumuoti… taigi, kiekviename ture prarasiu dar apie 10-20 tasku Blogai

o is viso esu uzregistraves 6 komandas…

kas del rezultatu patikrinimo po kiekvieno turo… tai apie interneta nieko nesu girdejes…
rezultatus galima pasitikrinti kiekviena sestadieni "Respublikoje", bei siunciant sms’us (numeris nurodytas minetame laikrastyje)… bet, nesu tikras, ar uz tai nereikia moketi…

to Nevada jo su rimacu ir man nenuskilo , bet kiek zinau zaidejus galima keisti, gal zinai kaip tai padaryti?

man atrodo, kad zaidejus bus galima keisti po I-ojo pogrupio varzybu… ir tik 1 ar 2… ir tas papildomai kainuos 2 Litus (uz sms’a)…
beje, uzvakar susisiekiau su vienu kroatu sporto zurnalistu… jis man pranese, kad Rimacas turi problemu del kelio, taciau mazdaug per 10 dienu turi atsigauti ir grizti i aikstele Gerai Gerai Gerai
taigi, gal Rimacas dar patems kitas mano komandas i virsu, kadangi kitoms 5 iki pirmojo 50-uko truksta visai nedaug (kaip tik kokiu 10 Rimaco taskeliu)
Cha cha

apie Reyesa zinios truputi prastesnes… Liūdna
vienas ispanu sporto zurnalistas man atsiunte toki mail’a:
"You’re right. Alfonso Reyes is injured since the last WC at Indianapolis,
but I’m not sure about the time he will need for coming back to the courts."
taigi, A.Reyesas viena mano komanda gali paskandinti Baisu

beje, ir siaip…, sis zaidimas yra didele loterija…
pradineje zaidimo registracijoje buvo toks D.Lewisas (Idea-Slask) uz 0,2 mln… mano paskaiciavimais jis per tura vidutiniskai turedavo surinkti apie 11 taskeliu…
taciau nepavydziu tiems, kas ji pasirinko, kadangi neseniai jis buvo atleistas Apakęs

man irgi is pradziu buvo kilusi mintis ji pasiimti i viena ar keleta savo komandu (vis delto jo kainos ir pelnytu tasku santykis turejo buti gana geras), taciau zinodamas Slask vadovu politika (per sezona pakeisti 6-8 zaidejus) as jo nepasirinkau Liežuvis
ir aciu Dievui Cha cha Cha cha Cha cha

nes butu buve Baisu

to nevada aciu tau uz komentarus:
VAdinasi as su savo viena komanda ir 125 taskais po 1 rato neturiu jokiu sansuŠypsena))))Nustebęs

sansu visada yra… as pats asmeniskai skaiciuoju kiekvienos savo komandos rezultatus…
po pirmo turo komanda "Nevada" turi 146 taskus (joje yra Rimacas); "Nevada 2" turi 151 taska; "Nevada 3" - 162 taskai; "Nevada 4" - 144 taskai; "Nevada 5" - 143 taskai (joje yra Reyesas, o be to vienas zaidejas - Owensas siame ture nesugebejo imesti nei vieno tasko Baisu ); "Nevada 6" - 143 taskai (Rimacas)

beje, savo komandos padeti tu galesi pagerinti keisdamas zaidejus…

O labiausiai man gaila komandos, kuri turejo vadintis "Nevada 7"… Liūdna
jos sudetyje buvo: Bookeris, Smithas, Giedraitis, Langdonas, Nicola, Nocioni, Davidas, D.Jonsonas, Ciacigas, Sellersas… per pirma tura si komanda butu surinkusi 182 taskus… Liūdna

NA NEvada tu teisus as dar laimesiu kai rimacas acigaus maniskiai rinks po 200 taskiuku> stai jie svajoniu lygos nugaletojai> name LUKAS
jasikevicius stelmacheris giedraitis rimacas bodiroga bonato songaila okulaja einikis frosinisMirkt

beje, sudarydamas savo komandas as labai daug tikejausi is R.Selerso (Po Ortez)… ir jis manes (bent jau pirmame ture) neapvyle - 30 tasku Apakęs Gerai

Nevada, turiu tave nuliudinti selersas antrame ture imes tik 9 taskeliusŠypsena

netikiu… Selersas yra krutas, - stabiliai rezultatyvus (jau ne vienerius metus as stebiu jo statistika)Cha cha
net keista, kad jis siame Svajoniu lygos zaidime yra toks pigus…

tikiuosi, daugelis mano oponentu siame zaidime Selerso nepasirinko… Aš nekaltas

nevada statau 5 bokalus alaus kad jis neimes 10 tasku ar tinka?

o jei pralosi, kur bus galima atsiimti priza???
Cha cha

be to as tikiu, kad is Selerso bus daugiau naudos, nei is Anderseno, Gatlingo, Tarlaco, Besoko, Grifito, kurie yra uz ji brangesni…

oho, kaip toli Apakęs
Cha cha