Sužadėtuvės: priešistorė

Sužadėtuvės: priešistorė

Na tikriausia čia galėtu pasisakyti vyrukai, kuriems teko, jaučia, kad teks ar tiesiog turi savo nuomonę šiuo klausimu.

Kiek man yra tekę pačiam patirti, girdėti iš draugų - sužadėtuvės - turbo, kažkas pasakiško, maloniausias gyvenimo įvykis ir t.t.
Tačiau kaip vyrukai jaučiasi, kai ima suprasti, kad nori nenori, bet jų antroji pusė pradeda mėtyti namiokus link to? Ar neatsiranda vidinis stabdis, kuris tarsi sako, velnias, bet aš dar jaunas, man tiek prieš akis, dar tiek gerų tūsų galiu apturėt, tiek merginų gražių aplink …
Kyla didysis klausimas, o ar aš to noriu … ar reikėtų …

Ką manot, gal yra žmonių su patirtim Cha cha

nelabai supratau… cia klausimas apie vestuves???
hmmm…

Na galima ir taip sakyti … vis tiek prieš vestuves ateina metas pirštis Cha cha Ir kai ne patys vyrukai tai supranta, o tai bando jiems padėti padaryti merginos (savais metodais) Šypsena Kokios reakcijos tada kyla? Priešiškumas, noras spjaut į tai, ar labai maloniai priimamas namiokas be jokui vidinių abejonių ir t.t.t.t.

pirmiausiai tai pradeda vaikinai is kart ne ta galva mastyti, o antra bijo isipareigojimu ir panasiai TaipTaipTaip

Nu, jeigu pradetu galvot,kad per jaunas ir t.t., spjauciau ir pabegciau. Ner cia ko naudojas-buk prie sono, buk istikima t.t., o iformint visa tai bijo…Blogai

as tai galvoju ar is vis tuoktis reietu, nes tokiu isipareigojimu tai tikrai bijau… Apakęs

jie paprasciausiai bijo atsakomybes, o kai kurie vedybomis bando tiesiog merginja prie saves priristi Taip

ir kodel gi? Nekaltas

per jaunas Cha cha

Cha chaCha chaCha chaCha cha

nustokit varyt, lygtais boboms netaspats

boboms gal ir tas pats bet mums kaip matai ne TaipLaimingas

bijai del ko? Cha cha

as dar jaunas… man dar tik 67…

Taij pačiame jėgų žydėjime Cha cha

Tyliai nieko nesakai ir atsimazini Šypsena vestyviu datos nenustati ir sedi laisvas Cha cha jai jau vers, tai bbd tepsiu slides … Juokiasi

Aisku kazkiek sunerimsti, kai jauti namiokus…tik zinau, kad kai jau nelieka tu "baimiu" Cha cha tai tada ir laikas…naturaliai pradeda persitvarkyti mastymas Taip Cha cha. o abejones visada islieka jei ne aklai Širdis.

Cia iš patirties ar …? Cha cha
O tos "baimės" - kaip jos greit praeina arba ne?

Paskutini karta jau buvau pradejes rimtai mastyti, tik, kad "terminas" buvo nustatytas iki Kaledu Cha cha Apakęs. Tai dar spejau suprast, kad "ne tuda papal" Cha cha. Siaip tai baimes praeina tuo greiciau kuo labiau tau tinkama zmogu randi… Svarbu nepaskubeti ir leisti laikui ir jausmams padaryti savo darba Cha cha …arba nepadaryti Nustebęs