Sutoktiniai ir ėjimas į kairę. Kas kaltas?
Turbūt ne naujiena, kad laikas nuo laiko sutuoktiniai eina į kairę. Pagal statistika vyrai i kaire eina dazniau nei moterys. Kaip manote, ar tai nesako kad del vyro polinkio i kaitre kaltos jų žmonos.
niekada nebūna kaltas tik vienas - abu kalti.
Tai nesako nieko.
Ir tokių temų Bangoj buvo gal 100. Pasieiškok, ir rasi atsakymus
turbut kaltas pavasaris… …arba monotonija…
Nebūna kaltas kažkuris vienas (bent jau dažniausiai). Negerai tas ėjima sį kairę. Dažnai kaltinamos žmonos (kad nesuteikia vyrui to ko jis nori lovoj ar šiaip trūksta šilumos iš jų pusės), bet žmonų elgesys, manau, labai priklauso nu ovyrų elgesio. Nereikai kaltinti kažkurio vieno, nors… juk kiekviena situacija - individuali…
Manau ir vieni ir kiti eina vienodai, tik vyrai daugiau megejai reklamuotis, o moterys ne. Ir tikrai nemanau, kad kaltos tik zmonos, kalti ir vyrai, jei nesugeba suzadinti aistros moteryje!
Del vyru elgesio kaltos zmonos, del zmonu - vyrai. Del vienu ir kitu elgesio kalti ju tevai, kad taip isauklejo, del tevu - seneliai ir t.t. Taip samprotaujant galima prieiti isvada, jog del visko kaltas Dievas, kad mus tokius nuodemingus sutvere.
Nieko tos zmonos nekaltos. Ir tas kas eina i kaire yra pats kaltas. Kam ishviso kelti toki klausima? O jei kalta zmona, tada pasakykite kuom?
cia turbut kaltas seksas
Kai mano nuejo na lievo, tai as kaltinau ir save: kad per daug dirbu, per mazai laiko skiriu, esu bloga zmona. Kai as ejau na lieva, tai kaltinau ir savo
, kad myli per mazai, demesio mazai ir pan. Tai gi kas kaltas? Nezinau…
kartais noriu i kaire ,niekas nekaltas, tiesiog noriu
Jos kaltos gal tik tiek, kad gyvena su tokiomis .
Kai mano vyriskis nuejo( ne i kaire, o pas kita ), norejau skirtis… Taciau staiga as jam pasidariau toks AUKSAS, kad iki siol saugo ir nepaleidzia… Klausiau, kur problema, kad staiga ne i ta puse nukeliavo… Pasake, kad problemos tik pas ji…
Kartais kai kurie vyrai labai nori islikti SVARUS, todel pradeda kaltinti kazkada taip myletas antrasias pusytes. Ech jus…
… kaltas alkoholis,tuscia galva,atsakomybes trukumas,cypiantys vaikai,niurzga zmona,draugu itaka …
nu…nu…nu…kartais vyrai tai padaro labai jau samoningai ir viska apgalvoja is anksto…viska apgalvoja ir galus suslapsto…
[quote]gryda rase:
niekada nebūna kaltas tik vienas - abu kalti.
[/quote]
Jei vienas is sutuoktiniu eina i kaire del kazkokio partnerio elgesio, dar nereiskia, kad partneris is tiesu yra del to kaltas. Kiekvienas ta pati reiskini suvokiame savaip. Vadinasi, kas vienam atrodo savaime suprantamas dalykas, kitam gali pasirodyti visiska nesamone…
Bandziau pasakyt, kad kartais gali ‘sugaut signala’, kurio partneris ‘nesiunte’ ir po to liks, kad kaltas jis, o net tu… Kitaip tariant, jei vyras mano savo zmona esant neistikima, ir kersydamas ‘eina i kaire’, dar nereiskia, kad zmona yra neistikima…
dėl vyrų ėjimo "į kairę" kalti jų genai pas vyrus užkoduotas polinkis į poligamiją
kai kurie jam pasiduoda, kiti realizuoja tik paspoksodami į žurnalus ir filmus (atitinkamus
)
moterys gi iš prigimties yra monogamiškos, tagi jų ėjimas "į kairę" turi turėti kurkas apčiuopiamesnes priežastis va čia jau gali būti kaltas tam tikras auklėjimas (galima viskas, ko užsimanai ir viskas kas madinga), vyras, kitas vyras
ir t.t.
nu…nu…nu…kartais vyrai tai padaro labai jau samoningai ir viska apgalvoja is anksto…viska apgalvoja ir galus suslapsto…
Nu tai as ir sakau viskas per ta durna,neprotinga galva
argi protingas vyras sedes namuose ir planuos kai cia nueju i kaire,o po to uzmeciu pedsakus … tik gyvuliai lipa ant ko papuole ir tai ne visi
Del vyru elgesio kaltos zmonos, del zmonu - vyrai. Del vienu ir kitu elgesio kalti ju tevai, kad taip isauklejo, del tevu - seneliai ir t.t. Taip samprotaujant galima prieiti isvada, jog del visko kaltas Dievas, kad mus tokius nuodemingus sutvere.
[/quote]
Gal nelabai reiketu del to pradeti ieskoti kaltu ypac kaltinti Dieva, nes Dievas nieko nera sukures su nuodeme. Dievas zmogui yra suteikes pilna pasirinkimo laisve. Zmogus visada pats ir tik pats pasirenka ir atsako uz pasirinkta kelia, kuriuo eina. Ir gyvenimo kelio gale tikrai, kad jam nepavyks pasiteisinti, kad tipo as cia ne prie ko , kad taip pakrypo mano gyvenimas. (Sios temos atveju: tipo nematoma jega uzmete mane ant moters, nors as ir bandziau priesintis, taciau nematomoji jega buvo stipresne uz mane, todel buvau priverstas pasiduoti ir tokiu aplinkybiu deka igavau "nuejusio i kaire" statusa, taciau as del to nekaltas). Tokia auka zmogus gana daznai jauciasi (ypac kai teisinasi pries savo partneri). Siaip, kad islaikyti santuokos patala svaru - ojojoi!!! kaip nemazai reikia valios pastangu (ypac per ivairius vakarelius, kai pats "pod gradusom"
ir kai vakarelyje visai neblogos vienisos pupytes
trinasi, o tavoji antra puse
namie pasiliko(del to, kad susipykot) ir tos pupos tik viniojas
, tik pinasi tau aplikn kakla - praktiskai finalas aiskus)).
Bet buna juk kai jaunuolis pasako: STOP! Pardon merginos as turiu drauge, pasieskokite kitu. Bet ne kiekvienam liezuvis apsivers taip pasakyti- juk tokia proga pasitaike!
Tai gi dazniausiai del savo pasirinkimo kalti mes patys.
Kodel moteris iesko kitu vyru? O gi todel, kad savasis mazai demesio ir svelnumo rodo (arba perdaug - kai tampa skuduru. Toks taip pat neidomus). Neleidzia jai pasijusti mylima ir geidziama moterimi
. Dar svarbiau jos nori buti gerbiamos ir isklausomos ir t.t.
Kodel vyrai iesko kitu moteru? Todel, kad zmonos uzmirsta, kad ir pries vyra reikia buti visados pasitempusiai(puosniai ir tvarkingai), o tai isteka ir galvoja jis dabar amziams mano ir man nebutina cia kasdien pasidazyti ar ten pasitvarkyti, kad padoriai atrodyti. Bet kas tada su tokiom "mymrom"
noretu buti- juk akys visados iesko kas graziau. Labai svarbu vyra visada patenkinti tiek kiek jam to reikia ir neatmestinai!(vyrams neidomios "lentos"
. Visados vyras turi buti vyru
(jo zodis turi buti paskutinis, nors ir jums tai nepatinka). Vyrai visados nori jaustis reikalingi, neuzmirskite jiems padekoti uz koki nors padaryta darbeli, be to vyrams taip pat reikalingi komplimentai. Niekados perdaug nelyskite vyrams i "sikna"
(kad tik jis jusu nepaliktu) tai apgailetina ir neverta pagarbos.
Vienu zodziu nori tureti istikima partneri - turi atsakyti ir patenkinti visus partnerio poreikius. Stengtis kuo maziau erzinti viens kita. Ismokite gerbti partneri ir jo nuomone. Jei tu vyras tai zinai, kad moteris silpnesne butybe, todel neskriausk jos ir nedemonstruok savo jegos(Juk stipriuju paskirtis - ginti aplinkui esancius silpnuosius). Ir pries darant neprotinga zingsni
pasistenkit prisiminti fraze: Ar as noreciau, kad mano partneris(-e) pasielgtu taip pat mano atzvilgiu. O po to beliks tik menkniekis - pupytei
ar bachuriukui
pasakyti NE!.
Laikykites!!!
kai atsiranda noras nuklyst, vertetu susimastyt ar tikrai tas nuklydimas duos kazko naujo