Sutapims
Vudis leido ramiai miegot Paskutinė fiksuota 202164km 2011 03 07
ir kas pasikeistu? pradetu byret masina kai suzinotum 500k+?
Aš šventai tikėjau, kad jos rida nesukta O šiaip tai jokio skirtumo, tiesiog idomu buvo ar ant gerojo perekupo papuoliau a ne.
ma rods, daug atgal iki tos ‘fiksacijos’ buvo uzkoregOta
bo cumodans byskiu pacukinis
ne viens pusamzis dede pedantas nekraus antenu visokiu greziant stoga ar nedes spoileriu nuo prabangesnio cumodano
cia yr taip- jei vaziuoja ir negenda, reiskias nesiparini ir nesuki kiausu apie tas ridas
ridos bailiams
Pacukinis ir po kilimais radau klausos aparata ? Nebejokauk, spoileris orginalioj komplektacijoj iskaiciuotas, kaip ir kenwood garso aparatura, medzio apdaila i panasiai. O kodel antena pacukinis varijanc ? Su orginalia nikuja negaudo
O ta rida tai istikro sportinis idomumas i tiek, butu pasakes kokius 500k nu tai jokiu jausmu nebutu buve istikro, gazuoja i gerai
Sukasi šitie motorai iki 700k+. Žiekit tos naujesnės v70 su 600k ridom atvažiuoja - adasuka iki 198k ir dalywei toliau sėkmingai dar iki 300-400k gazoja
aparatura geresne ,nes diedalas neprigirdi, reik daugiau garso
Nu tokia ten ir aparatura, magas ir deze bagaznike, aisku negalvoju as kad ten koks pensinykas vazinejo, nu bet klausos aparata tai stopudovai radau
as tik realiai mastau ir tiek ne ta masina, kad svaigt apie ridas ant skaiciuku
mano cumodane skaiciukai sustoje ties 238k.km amziams, pries tai savinykui, matyt, jau bludino odometras, nes pagal TA ans nuvaziaves tik kelis tukst.km
bene turbut geriausia originali antena kuri sitaip visur visur be parkiu traukia, o tu sakai
o siaip noriu jau kitokio cumodano, daba sugalvojau, kad noreciau xc70 pirmojo
Kad pas mane stopudovai nekanalina ji, dar ten ji su stiprintuvu, kiek magu turejau su neivienu taip nuo sirdies gerai negaude, matyt gal laidas kur nusilankstes ar nuluzes. rokas tu cia apie mano sneki ?
Rokas> taip turi but, jei rasi vienoda, tada susirupink…
pazystamas kai “bizniavo” ir pfeningus metydavo, ir kaseciu palikdavo tipo senoviniu…ir siaip siukles
o kad irodyti kad tik tik nuo tralo…pas tralistus prasydavo atvezti koki sviezia laikrasti…
10 k km. pravaziavo su sugedusiu kompu
suomis
Rokas, o nenujauti kokiu reikalu buna rida sukama i prieki?