Susirgau VEJARAUPIAIS. Man 26 metai. Ka patarsit?
Sveiki,
Praejus dviems savaitems po zmonos susirgimo, susirgau ir as. Bet cia bangoje raso kad vyrai serga daug sunkiau. Ir paskritai sneka kad suaugsuiems si ligalabai sunki. Vienok ka as pazistu, tai tik mano pusbroli s sirgo sunkiai visi kiti lengvai.
Todel, noriu kad tie kurie sirgi PATYS, ar savo akim mate ARTIMUOSIUS papasakotu kaip jie sirgo. O ne giredejau va ten taip ir taip.
Dar idomu, ar sergant reik guleti lovoje ir nuolat ilsetis?
Ir ar butina tepti zelionka? Kodel negalima tepti spiritu? Kazkur internete radau kad kaiptik negalima tepti dazanciais dezinfekantais.
Aciu uz info, sveikatos jums
Kreipkis į sveikatos forumą.
Nesikasyk ,nesimaudyk,"nesimilek su vyru",ir butinai tepk su zelionke.Nes kokie vejaraupiai be zelionkes/.
As sirgau gal truputi vyresnis,tai mane zmona nutempe pas daktarus tipo neaiskios ligos,o siaip nieko ypatingo gal kelias dienas namie pasedejau ,kad zmoniu negasdint ir tiek
Sorry kazkaip is ipratimo parasiau i si foruma, nes nemaciau kad yra sveikatos.
Visu pirma, uzuojauta …
Manau, kad pagytum, jei susitiktum zmonemis, ypac, jei jie dar nesirge vejaraupiais ir… gal "perbegs"
P.S. As buvau "boruze" - tepe zelionke.
NUSISAUK
16-metė sesuo sirgo prieš mėnesį, nu ir nieko, pasveiko. Daugiau nei dvi savaites išberta vaikščiojo, spiritu tepėsi kiek trumpiau. Tik tokios duobutės kai kur galvoje ir ant kaktos liko nuo šašų, o ant kūno ir dabar dar pastebimos išbėrimo žymės
as dar nesirgau…
neapkresk…
…svarbu kad ne kiaulyte…ishgyvensi…
Persirgau sia liga budama 22 metu. Gana lengvai, be temperaturos. tepiau kuna zelionka, o kakla, veida ir rankas su spiritu. Kas idomiausia mano sunelis tada buvo 2 metuku, jis nesusirgo.
sirgau kai man buvo apie 20m. sirgau sunkiai. issikvieciau daktare, nepamenu ar prirase kokiu vaistu ar ne… bet butinai liepe tepti spuogiukus su zelionke, o burnoje, jei atsiranda, su kazkokiu raudonu tirpalu (vaistinej pagamina). lovoje isgulejau apie menesi atsimenu, jau vaidenosi kad niekada nepasveiksiu. draugai priveze visokiu vaisiu (tipo, lanke
)o pasirodo, jokiu citrusu nebuvo galima valgyti
spuogelius ir niezejo, ir skaudejo, net lovoje sunku buvo vartytis
prisiminus savo isgyvenimus, tai tik laukiu, kad mano mergyte susirgs, nes vaikai zymiai lengviau perserga tomis ligomis.
uzuojauta
Stebėk, ar niekas nenukrito, kad greičiau pasveiktu linkiu geros nuotaikos
Kitaip antra pusė susiras
Džiaukas
Apturejau tokia laime , kai buvau 22,vasara buvo - maniau, kad kokie vabzdziai sugele, po dienos pakilo temperatura iki kokiu 39, taip ir laikesi kokia savaite.Po to lyg niekur nieko dingo.Veido zelionka netepiau, bet visur kitur tai zaliavo kaip turi buti.Linkiu pasveiktigreitai ir neskausmingai - tiesiog padrybsok namuose ir tepkis zelionke ar spiritu -tai praeis.
jep. uzwesk tema forumuose, pasiklausinek turgaus bobuciu ir busi kaip salionyj Agurec
O jei rimtai tai butu patarimas kreiptis i Seimos daktara arba priwatu kabineta,
wyrams komplikacijos gali priwest iki newaisingumo, juokai menki. Laikykis
ką čia gasdinat nevaisingumu, juk čia vėjaraupiai, o ne kiaulytė
Aš sirgau būdama 14 metų, labai sunkiai, buvau ne spuogais išberta, o pūslėmis nusėta tepė ne zelionke, o kažkokiu kitokiu bespalviu tepalu.
Vejaraupiai be zelionkes - ne lygis. Visas malonumas ne tik tau bet ir aplinkiniams dingsta
- geras, mano vyras irgi neseniai persirgo, tik jam 28 metai… Pagulėjo lovoj 4 dienas, paniežėjo be proto, o zelionke aš tepliojau
Priedo- gavo biuletenį 2 savaitėm, tai nors pamiegojo
Nieko baisaus, dabar jau autoriui turėtų pats smagumas būt praėjęs, galės pasidalint įspūdžiais
Zinoma -ir dar gresia impotencija,dziova ir meningitas.
Ieskokis vietos kapinese-gali prireikt